ЧАБАНКА, ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС

Контакти

Юридична адреса
25006, м. Кропивницький, вул. Тімірязєва, 62/2, к. 7
Фактична адреса
67570, Одеська обл., Одеський р-н, смт. Чорноморське
Керівник, директор
Білик Олександр Анатолійович — директор
Бухгалтер
Степаненко Тетяна Вікторівна

Продукція, послуги

Послуги: Бази відпочинку / Пансіонати / Санаторії

Інформація про компанію

Оздоровчий комплекс «Чабанка» пропонує розміщення в номерах різних категорій, усі вони обладнані системою кондиціонування, міський та міжнародним зв’язком. Пропонуються пральня, WI-FI-зони та індивідуальні сейфи.
 має дизайн кімнат, розроблений відповідно до європейських стандартів, з надзвичайною турботою і увагою до деталей. Всі номери комплексу Чабанкаоборудовани за трьома важливими якостями - функціональність, комфорт і затишок. Все пристосовано до потреб наших найвибагливіших клієнтів. Відчуття тепла і комфорту супроводжують Вас з моменту, коли Ви переступили поріг нашого оздоровчого комплексу.
Територія оздоровчого комплексу Чабанка сама по собі вже є частиною відпочинку та релаксу. Сюди хочеться приїхати удвох, з друзями, з родичами, з співробітниками. У холодну погоду зігрітися чашечкою запашної кави, жарким літом випити прохолодний коктейль, насолодитися легким десертом на березі мальовничого озера.
Завжди раді прийняти успішних та активних ділових людей. Для Вас ми можемо запропонувати організацію різних конференцій, семінарів, тренінгів, включаючи весь конференц-пакет: проживання, 3-х разове харчування, конференц-зал, чотири зали бізнес-класу, для проведення великих конференцій, зборів, банкетів, весіль, урочистостей - кіно-концертний зал «П’ятий елемент», сучасне обладнання, кава-брейки.
Ми надаємо своїм клієнтам як разові послуги, так і комплексне обслуговування. Допомагати Вам набувати і зберігати відмінну фізичну форму, підтримувати високу працездатність, піклуватися про здоров’я Вашої родини, адже в нашому унікальному комплексі можна вдало поєднувати заняття спортом, SPA-процедури, медичні послуги та релакс з роботою.
Дружний, професійний, досвідчений колектив однодумців комплексу Чабанка налічує близько 130 осіб. Завдання кожного з них зробити Ваше перебування в комплексі «Чабанка» максимально комфортним. Ми цінуємо ініціативу і постійне вдосконалення майстерності.
Основні підрозділи підприємства служба прийому і розміщення, служба ресторанного і дієтичного харчування, медичний центр, SPA-центр, дитяча ігрова зона, спорткомплекс, організаційний та експлуатаційний відділи, служба озеленення комплексу.
Довірте своє здоров’я і красу наших фахівців, а їхню увагу, досвід і професіоналізм допоможуть вчасно відновити і зміцнити його, підтримають впевненість в собі і відмінне самопочуття.
Ми не стоїмо на місці, не задовольняємося створеним, ми думаємо про майбутнє і про розвиток. Досконалості немає меж, але ми намагаємося наблизитися до нього. Все ще тільки починається?
Приходьте до нас з інтересу, залишайтеся через якість, і повертайтеся, що б насолодитися!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33568185
Рік заснування
2001
Кількість працівників137 чол.
Дата реєстрації24.05.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧАБАНКА, ДОЧП» присвоєно код 33568185.

Керівником підприємства «ЧАБАНКА, ДОЧП» є Білик Олександр Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧАБАНКА, ДОЧП» — м. Кропивницький, вул. Тімірязєва, 62/2, к. 7.
Відгуки про компанію «ЧАБАНКА, ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах