СМАРТХЕМ ТРЕЙД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
40020, м. Суми, вул. Лесі Українки, 2
Фактична адреса
Kiev, вул. Автозаводська, 18
Поштова адреса
Kiev, 04074, вул. Автозаводська, 18
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Андрійчук Михайло Олександрович — директор
Бухгалтер
Василенко Євгеній Валерійович

Продукція, послуги

Будівництво будівель

Інформація про компанію

Компанія «109» (ТОВ «Сто дев’ять») входить до числа найбільших українських виробників натяжних стель і супутніх товарів. Наша компанія має найширшу дистриб’юторську мережу, що дозволяє нам надавати послуги в будь-якому місті.

Ми є офіційним представником ряду великих європейських компаній, що дозволяє нам пропонувати нашим клієнтам ексклюзивні моделі натяжних стель, що не мають аналогів в Україні. Ми динамічна компанія з власним виробництвом. Це відрізняє нас від конкурентів і допомагає знизити ціни.

Нашим клієнтам ми пропонуємо найкращі і оптимальні умови співпраці. Замовляючи натяжні стелі в нашій компанії, ви можете бути повністю впевнені, що все буде виконано професійно і в найкоротші терміни. Наша мета - надати повний спектр послуг, від дзвінка в офіс до підписання акта приймання виконаних робіт.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє врахувати всі вимоги клієнта і досягти високих результатів при монтажі натяжних стель на найвищому рівні складності. На всі наші роботи ми надаємо гарантійне та післягарантійне обслуговування. Для досягнення цих цілей ми використовуємо тільки матеріали найвищої якості, як зарубіжного, так і вітчизняного виробництва.
Установка натяжних стель займає кілька годин і не вимагає винесення меблів з приміщення. Менеджери нашої компанії виконають безкоштовний вимір і консультацію на місці. Завдяки великим каталогам і комп’ютерного моделювання наші фахівці запропонують вам декілька варіантів оформлення натяжних стель, а також пояснять переваги використання тих чи інших матеріалів і технологій.

У нас на фірмі забезпечується чітка і злагоджена робота всіх відділів, починаючи з прийому і обробки замовлення і закінчуючи виробництвом і установкою натяжних стель. У нас ви знайдете дешеві недорогі рішення, а також ексклюзивні проекти елітних пластикових вікон. Паралельно з виготовленням, розробкою та монтажем натяжних стель ми пропонуємо комплекс додаткових послуг. В першу чергу це стосується проектування і установки унікальних систем освітлення, які спрямовані на підвищення візуальної привабливості натяжних стель і зниження енергоспоживання.

Натяжні стелі від «109» - це унікальний дизайн і монтаж, довговічність, відмінна якість, низька вартість, гарантія, екологічно чисті матеріали

Вища організація

СТО ДЕВ’ЯТЬ, ТОВ

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Натяжні стелі, натяжна стеля, натяжні стелі київ, натяжні стелі київська область, зоряне небо, дешеві натяжні стелі, натяжні стелі фото, якісні натяжні стелі, багаторівневі натяжні стелі, зоряне небо на натяжній стелі
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33635895
Рік заснування
2005
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації26.07.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СМАРТХЕМ ТРЕЙД, ТОВ» присвоєно код 33635895.

Керівником підприємства «СМАРТХЕМ ТРЕЙД, ТОВ» є Андрійчук Михайло Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СМАРТХЕМ ТРЕЙД, ТОВ» — м. Суми, вул. Лесі Українки, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СМАРТХЕМ ТРЕЙД, ТОВ» офіційний сайт: https://109.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СМАРТХЕМ ТРЕЙД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах