НСМ НЕРУХОМІСТЬ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01025, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20
Керівник, директор
Антонюк Ірина Сергіївна — директор
Бухгалтер
Кушніков Вадим Васильович

Продукція, послуги

Послуги: Інвестиційні проекти / Девелопмент проектів в усіх сегментах ринку нерухомості / Зведення усіх видів будівель та споруд / Маркетинговий аналіз проектів / Аналіз об’єктів нерухомості / Консалтингові / Продаж і оренда об’єктів нерухомості

Інформація про компанію

Компанія HCM Group скеровує проекти, контролюючи розвиток проекту на усіх стадіях: від будівництва споруд до продажу або надання об’єкту в аренду. Основним завданням компанії є реалізація проектів, що дозволяють повністю розкрити потенціал інвестицій та примножити вартісність об’єкту нерухомості в довгостроковій перспективі. До того ж політика компанії передбачає реалізацію проектів найвищої якості, що, крім комерційної вигоди, розвивають архітектуру міст і сприяють покращенню умов життя і роботи їх жителів. Одним із пріоритетів компанії є налагодження та розвиток довгострокових відносин зі своїми клієнтами, як з боку власників, так і з боку орендарів та мешканців будівель, керованих HCM Group. Для оптимальних рішень розвитку і керування нерухомістю експерти компанії проводять комплексну оцінку ринку та комерційного потенціалу об’єктів, визначають вимоги до будівництва і місця розташування, розробляють маркетингову й цінову політику.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33835129
Рік заснування
1998
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації03.11.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НСМ НЕРУХОМІСТЬ, ТОВ» присвоєно код 33835129.

Керівником підприємства «НСМ НЕРУХОМІСТЬ, ТОВ» є Антонюк Ірина Сергіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НСМ НЕРУХОМІСТЬ, ТОВ» — м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НСМ НЕРУХОМІСТЬ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах