АРЕНА МАРИН, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
65026, м. Одеса, узвіз Польський, 11
E-mail
Керівник, директор
Ричагов Євген Григорович — директор
Бухгалтер
Гуєва Олена Всеволодівна

Продукція, послуги

Транспортного оброблення вантажів

Інформація про компанію

Компанія Арена Марін здійснює транспортне експедирування та організацію мультимодальних перевезень експортних, імпортних і транзитних вантажів різними видами транспорту. Крім того, компанія надає послуги агентування суден в портах України, а також фрахтування суден і організацію відправки вантажів по всьому світу.

Основні напрямки діяльності:

• Контейнерні перевезення.
• Перевалка вантажів.
• Фрахтування судів.

Одним з основних видів діяльності нашої компанії є перевезення вантажів у контейнерах. На даний момент - це найбільш економічний і безпечний вид транспортування вантажу.

Компанія Арена Марін здійснює експедирування та перевалку вантажу у всіх морських портах Одеського, Миколаївського та Ізмаїльського регіонів, а також Дніпропетровському, Запорізькому, Миколаївському та Нікопольському річкових портах.

Компанія має великий досвід роботи з різною номенклатурою експортно-імпортних вантажів в портах України, що дозволяє надати повний комплекс послуг з експедирування і перевалці вантажів в порту.

Багаторічний досвід роботи на фрахтовому ринку, великі дані по судновласникам, знання специфіки вантажів і особливостей їх перевезення, успішне застосування всіх тонкощів спеціалізованих чартерів дозволяють пропонувати нашим клієнтам кращі рішення з перевезення вантажів по всьому світу.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33890090
Рік заснування
2005
Кількість працівників31 чол.
Дата реєстрації07.11.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АРЕНА МАРИН, ТОВ» присвоєно код 33890090.

Керівником підприємства «АРЕНА МАРИН, ТОВ» є Ричагов Євген Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АРЕНА МАРИН, ТОВ» — м. Одеса, узвіз Польський, 11.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АРЕНА МАРИН, ТОВ» офіційний сайт: http://arenamarine.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АРЕНА МАРИН, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах