ВІКТОРІЯ ГОЛД, ПП

Контакти

Юридична адреса
45733, Волинська обл., Луцький р-н, с. Пірванче, вул. Львівська, 58
Фактична адреса
Волинська обла., м. Горохів, вул. Ватутіна, 30
Керівник, директор
Голдованський Сергій Антонович
Бухгалтер
Юрчук Мирослава Тимофіївна

Продукція, послуги

Дитячі візочки

Інформація про компанію

Компанія «Вікторія Голд» – це відомий український виробник різноманітних багатофункціональних моделей дитячих колясок. З 1998 року, набираючи все більше досвіду, виробництво дитячих колясок вдосконалювалось: спочатку коляски виготовляли з готових деталей, які збирали воєдино; внаслідок самі почали розробляти металічні каркаси; сьогодні ж ми повністю створюємо дитячу коляску. Продукція ПП «Вікторія Голд» відзначається поєднанням доступних цін і високого рівня якості кожної окремо взятої моделі, що робить її досить привабливою для споживачів.

Для виготовлення дитячих колясок використовуються високоякісні тканини, пластмасові та металічні елементи, що забезпечують високу якість виробу. Всі матеріали, використані у виробництві, безпечні та нетоксичні, а це важливо при виготовленні будь-якої продукції, особливо дитячої. Точне дотримання технології виробництва, контроль якості на кожному етапі виробництва – запорука надійності дитячої продукції.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34244767
Кількість працівників41 чол.
Дата реєстрації06.11.2006
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВІКТОРІЯ ГОЛД, ПП» присвоєно код 34244767.

Керівником підприємства «ВІКТОРІЯ ГОЛД, ПП» є Голдованський Сергій Антонович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВІКТОРІЯ ГОЛД, ПП» — Волинська обл., Луцький р-н, с. Пірванче, вул. Львівська, 58.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВІКТОРІЯ ГОЛД, ПП» офіційний сайт: http://vgold.org/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВІКТОРІЯ ГОЛД, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах