ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ВИРОБНИЦТВО ЗЕМСНАРЯДІВ

Юридична назваВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ПП
Юридична адреса
73011, м. Херсон, вул. Робоча, 82а
Поштова адреса
73011, м. Херсон, А/с 10
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ВИРОБНИЦТВО ЗЕМСНАРЯДІВ Виробництво сертифікованих земснарядів марки НСС на території України від лідера виробництва 2012-2017 років, виробництво міні земснарядів, Бустерні станції, реконструкція земснарядів, модернізація земснарядів.

Ремонт земснарядів.

Підприємство ”ВВВ-Спецтехніка” також надає наступні послуги:
- оренда земснаряду;
- днопоглиблювальні роботи;
- намивання ґрунту;
- намив піску;
- очищення водойм.

Інформація про компанію

Херсонське підприємство з виробництва земснарядів «ВВВ-Спецтехніка» - є лідером ВИРОБНИЦТВА 2012 років. Спеціалізується на будівництві землесосних снарядів марки НСС за узгодженими з Регістром судноплавства України проектами, переобладнанні та модернізації земснарядів будь-якої марки. На підприємстві впроваджена система управління якістю ISO 9001:2008 щодо будівництва, переобладнання, модернізації та ремонту суден, корпусних конструкцій, суднового обладнання та земслесосних снарядів.

Земснаряд (Землесосний снаряд) - це плавучий засіб для підводної розробки і виймання грунту, видобутку різних матеріалів (гравію, піску, сапропелі, дорогоцінних металів тощо) з дна різних водойм.
Крім цього, підприємство має Свідоцтво про відповідність підприємства вимогам Регістру судноплавства України для здійснення будівництва, переобладнання, модернізації та ремонту суден, корпусних конструкцій, суднового обладнання.

Підприємство виробляє земснаряди різної продуктивності - від 15 м ³ / год до 650 м ³ / год по грунту і глибини розробки - 0,5 до 22 від поверхні води.

На даний момент модельний ряд земснарядів НСС представлений у 8-ми основних серіях, 56 модифікацій, що дозволяє пропонувати нашим клієнтам земснаряди максимально задовольняють їх потребам і завданням.

З метою захисту авторських прав на виготовлену продукцію, Підприємство реєструє у Державному реєстрі патентів України на корисні моделі результати власного інтелектуальної творчості.
Сьогодні підприємство ”ВВВ Спецтехніка” займає тверду позицію на ринку виробництва земснарядів і володіє бездоганною репутацією не тільки в Україні, але і в країнах ближнього і далекого зарубіжжя. Підприємство постачає обладнання замовникам з Росії, Білорусії, Англії, Франції, Нігерії, Конго та інші.

Підприємство виготовляє земснаряди за власними проектами. При цьому можлива розробка спеціального проекту та виготовлення обладнання з урахуванням галузі виробництва підприємства - замовника і / або області застосування.

Фахівці підприємства проводять інструктаж представників підприємства - замовника роботі на земснарядах з метою правильної експлуатації обладнання, дотримання технологічних норм і досягнення максимального ефекту при розробці грунту.

Вища організація

ПП ”ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА”

Маркетингова інформація

Торгові марки
марка ”НСС” (Украина)
ISO 9001-2008 (Украина)
Стандарти якостіISO 9001-2008
Країни експортуРоссия, Беларусь, Бельлия, Франция, Англия, Казахстан, Нигерия, Конго, Литва, Молдова, Такжикистан, Туркменистан

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

земснаряд купити, очищення водойм, кар’єрні земснаряди, виробник земснарядів, земснаряди ціна, поглиблення водойм, відео земснаряду, видобуток піску, завод з виробництва земснарядів, зем снаряд, землесосний снаряд, землечерпалка на річці, земснаряд оренда, земснаряд в оренду, земснаряд фото відео, земснаряд лс-27, земснаряд продаж, земснаряд україна, земснаряд послуги, земснаряд пристрій, купити земснаряд б у, купити міні земснаряд, куплю земснаряд, машиніст земснаряду, міні земснаряд оренда, міні земснаряд купити
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34786036
Керівник
Соценко Владислав Валерійович — директор
Рік заснування
2006
Кількість працівників27 чол.
Дата реєстрації08.12.2006
Дата оновлення03.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ПП» присвоєно код 34786036.

Керівником підприємства «ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ПП» є Соценко Владислав Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ПП» — м. Херсон, вул. Робоча, 82а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ПП» офіційний сайт: https://www.zemsnaryad.in.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ПП
Юридична адреса
73011, м. Херсон, вул. Робоча, 82а
Поштова адреса
73011, м. Херсон, А/с 10
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ВВВ-СПЕЦТЕХНІКА, ВИРОБНИЦТВО ЗЕМСНАРЯДІВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах