УНІКАР АВТО, ТОВ

Юридична назваУНІКАР -АВТО, ТОВ
Юридична адреса
79039, м. Львів, вул. Залізнична, 7, оф. 15
Телефони

Продукція, послуги

Фото — УНІКАР АВТО, ТОВ Обладнання для (СТО) автосервісів: стенди-роботи-рами для витяжки авто після ДТП (офіційний представник заводу) найкраще поєднання ціна-якість. Остерігайтеся підробок. Підіймачі електрогідравлічні, зварювальне обладнання.

Продаж обладнання для ремонту АВТО:
1) Стенди, Стапеля, Рами UNICAR для ремонту кузова автомобіля;
Найкраще поєднання ЦІНА-ЯКІСТЬ. Рама на коліщатах, пересувна. Витяжна стріла монтується в любій точці рами, має довільний кут повороту та нахилу.
Простота монтажу та підготовки кузова до виконання робіт по відновленню геометрії.
2) Прибори для діагностики геометрії коліс для легкових та вантажних авто. Лазерні, Комп’ютерні, Кордові. PRECYZJA.

Похилі платформи, для переміщення людей на візках у похилій площині:
Довільна кількість поворотів, великий кут підіймання, просте управління. Платформа може бути використана при сходах шириною від 850 мм, без структурних змін будівель, низькі витрати на експлуатацію, можливість використання в приміщенні і на відкритому повітрі. Використання для всіх типів будівель: комерційної, лікарні, школи, театри, вокзали, під’їзди, приватні будинки. Виготовляються під замовлення, відповідно до вимог покупця.

Вертикальні підіймачі, електрогідравлічні, електромеханічні, для людей з особливими потребами:
Виготовляються під замовлення, згідно вимог покупця. Загальна висота підіймання не більше 13000 мм, розміри платформи за вимогою, можливість встановлення на вулиці так і в приміщенні, не вимагає шахти, не вимагає машинного відділення, мале споживання електроенергії, система аварійного опускання. Вибір кольору, вибір забудови платформи (ковка, нержавійка, скло) дизайн за Вашим замовленням.

Сходи-платформа. Просте вирішення проблеми з пандусом:
Підйом на висоту до 650 мм. Антивандальне виконання дає можливість використовувати на вулиці, для аптек, магазинів, під’їздів, тощо.

Вантажні ліфти платформи:
Вантаж від 100 кг до 2.5 тонни, висота підіймання до 8 метрів, вибір ширини та глибини платформи, що не вимагає шахт, що не вимагає машинного відділення, електрогідравлічній привід ліфта, можливість Використання на відкритому просторі так і в приміщенні.

Похилі платформи для переміщення людей у візках у похилій площині. Виготовляються під замовлення відповідно до вимог покупця. Платформа може бути використана при сходах шириною від 850 мм, без структурних змін будівель, характеризується низькимизатратами на експлуатацію, існує можливість використання в приміщенні і на вулиці. Довільна кількість поворотів, великий кут підйому, просте управління. Використання для всіх типів будівель: комерційні, лікарні, школи, театри, вокзали, під’їзди, приватні будинки.

Автомийки Hydrodynamic, порошкова технологія, проста конструкція, комп’ютерний моніторинг за роботою мийки, мінімум обслуговуючого персоналу, інтуїтивно зрозумілі програми миття, готівковий бізнес.
Контейнерного типу, все обладнання зібрано на нержавіючиї рамі, всі труби з нержавійки, повноцінний комп’ютер забезпечує роботу агрегатів і вузлів комплексу автомийки, і забезпечує контроль системи.

Для мийки Hydrodynamic використовується вода, підігріта до 60 градусів і змішання з мікропорошків, передбачена система для роботи комплексу взимку, це і підігрів підлоги на постах миття, і циркуляція води в пістолетах миття. Все це забезпечує котел ACV працює на газі або дизпаливі.
Більше виготовлення осмос води, це забезпечує високу якість фінального етапу миття авто.

Для миття використовується один пістолет, що дуже зручно для користувача.
На пульті управління великі цифри, кнопки з нержавіючої сталі з Лед підсвічуванням, кількість програм на замовлення клієнта, можливість використання жетонів, монет, карт, магнітних ключів. Рентабельність Hydrodynamic вражає, пропускна спроможність 4 постів (50% від потужностей) 300 машин в сутки, середня вартість миття 25 гривень, 20 днів роботи мийки (погана погода, і т. д....) Разом 150 000 гривень, мінус витрати 40 %, чистий прибуток 90 000 гривень!!!!!

Інформація про компанію

Компанія ”УНІКАР-АВТО” є ексклюзивним представником на ринку України обладнання для СТО відомих світових виробників таких як UNICAR, PRECYZJA, GABIGA, PRIMA та інших.

В асортименті нашої компанії ви можете знайти повний спектр обладнання для автосервісу, а саме: Рихтувальне обладнання, Стенди розвал-сходження для легкових та вантажних авто, Підіймачі 2-х та 4-х стійкові, Шиномонтажні стенди, Балансувальні стенди, Дископравильні стенди, Діагностичні лінії, Зварювальне обладнання, Обладнання для заміни масел, а також компресора як для гаражного так і для промислового використання.

Ми пропонуємо лише якісне європейське обладнання, яке відповідає міжнародним стандартам якості та задовольняє вимоги спеціалістів. На представлене обладнання поширюється європейська гарантія.

Новим кроком у нашій діяльності є продаж ліфтів, а саме:
- платформи для людей;
- сходові платформи, похилі;
- ліфти вертикальні;
- ліфти для котеджів, внутрішньої і зовнішні, в шахті і без;
- ліфти гідравлічні;
- підйомники-ліфти для вантажів, ножничного типу, так і по напрямних;
- ліфти платформи присходові, для літніх людей, та людей на візках.

Похилі платформи для переміщення людей у візках у похилій площині. Виготовляються під замовлення відповідно до вимог покупця. Платформа може бути використана при сходах шириною від 850мм, без структурних змін будівель, характеризується низькимизатратами на експлуатацію, існує можливість використання в приміщенні і на вулиці. Довільна кількість поворотів, великий кут підйому, просте управління. Використання для всіх типів будівель: комерційні, лікарні, школи, театри, вокзали, під’їзди, приватні будинки.

Сервіс Hydrodynamic.
Важливою запорукою цього бізнесу є цілодобова якісна робота комплексу.
Автомийка самообслуговування працює 24 години на добу 12 місяців на рік, при будь-яких погодних умовах. Для такого напруженого графіку необхідна злагоджена робота механізмів і блоків на комплексі, і запорукою цього є вчасне виконання технічного обслуговування фахівцями, заміна запчастин, використання сертифікованих витратних матеріалів, швидке реагування сервісної служби на виклики.
Ми продаємо обладнання Hydrodynamic, забезпечуємо сервісним обслуговуванням, оригінальними запчастинами, якісними витратними матеріалами і швидким вчасним реагуванням на аварійні випадки.

Маркетингова інформація

Торгові марки
UNICAR (Німеччина)
UNICAR-AUTO (Україна)
UNICAR LIFT (Італія)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

підйомник для інвалідів, авто підйомники замовити, підйомник автомобільний, обладнання для шиномонтажу, для сто, підйомники автомобільні, автомобільні підйомники двостійкові гідравлічні, автопідіймач ціна, автосервісне обладнання, автослюсарний інструмент, балансувальне обладнання купити, балансувальний верстат для вантажного транспорту, балансувальні верстати, безшумні компресори, борторозширювачі купити, ванна для шиномонтажу, вантажне шиномонтажне обладнання, вантажний шиномонтаж у львові
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34857494
Керівник
Галай Назар Романович — директор
Рік заснування
2003
Дата реєстрації24.01.2007
Дата оновлення03.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УНІКАР -АВТО, ТОВ» присвоєно код 34857494.

Керівником підприємства «УНІКАР -АВТО, ТОВ» є Галай Назар Романович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УНІКАР -АВТО, ТОВ» — м. Львів, вул. Залізнична, 7, оф. 15.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УНІКАР -АВТО, ТОВ» офіційний сайт: https://www.unicar-auto.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваУНІКАР -АВТО, ТОВ
Юридична адреса
79039, м. Львів, вул. Залізнична, 7, оф. 15
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «УНІКАР АВТО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
автомобільні підйомники  автосервісне обладнання  все для автосервісу  гаражне обладнання  гідравлічний підйомник  діагностичне обладнання для автомобілів  діагностичне обладнання для автосервісу  інструмент для автосервісу  інструмент для сто  інструменти для сто львів  компресор для автосервісу  обладнання автосервісу  обладнання для автосервісів  обладнання для сервісу львів  обладнання для сто в україну  обладнання для сто львів  обладнання для сто україни  обладнання для фарбування машин  обладнання для шиномонтажу  обладнання шиномонтаж  підйомник автомобільний  підйомник для автосервісу  підйомники автомобільні  підйомники для автосервісу  підйомники для сто  продаж обладнання для автосервісу  продаж підйомників львів  продам обладнання для сто  сто львів  шиномонтажне обладнання  шиномонтажне обладнання ціни  
Поділіться інформацією в соцмережах