СЕВЕР-СТАЛЬ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
75500, Херсонська обл., Генічеський р-н, м. Генічеськ, вул. Горького, 44
Фактична адреса
10030, м. Житомир, вул. Східна, 80
Телефони
Керівник, директор
Бєляєв Юрій Володимирович — директор

Продукція, послуги

Аналізатори метала

Інформація про компанію

Промислова група ”Північ-Сталь” - активно розвивається, яка успішно працює на ринку промислового та цивільного будівництва у м Житомирі та по Україні з 2007 року.

    Ми один з лідерів на ринку і маємо високу репутацію. Конкуренти вважають нас успішними, компетентними і відповідальними професіоналами. Відданість твердим принципам - основа нашого успіху на ринку.

    Ми працюємо на результат, на якість і для клієнта. Ми віримо, що основою нашого успіху є бажання приносити постійну користь своїм клієнтам, співробітникам і Україні в цілому. Тому з кожним роком ми створюємо більш високі стандарти якості, пропонуючи високопрофесійні і надійні послуги.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34973350
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації22.03.2007
Дата оновлення03.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СЕВЕР-СТАЛЬ, ПГ, ТОВ» присвоєно код 34973350.

Керівником підприємства «СЕВЕР-СТАЛЬ, ПГ, ТОВ» є Бєляєв Юрій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СЕВЕР-СТАЛЬ, ПГ, ТОВ» — Херсонська обл., Генічеський р-н, м. Генічеськ, вул. Горького, 44.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СЕВЕР-СТАЛЬ, ПГ, ТОВ» офіційний сайт: https://sever-stal.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СЕВЕР-СТАЛЬ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах