МІНІЗАПРАВКА, ЗАПРАВНЕ ОБЛАДНАННЯ

Юридична назваАБВ СТРОЙ, ТОВ
Фактична адреса
08130, Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Окружна, 4
Юридична адреса
04053, м. Київ, вул. Коцюбинського, 7, оф. 5а

Продукція, послуги

Фото — МІНІЗАПРАВКА, ЗАПРАВНЕ ОБЛАДНАННЯ У нас ви можете купити устаткування для перекачування і розливу дизельного палива, моторного масла, керосину, машинного масла, тосола, антифризу, присадок.

Насоси, вузли обліку для ПММ солярка, бензин, керосин, масло. Комплектація заправних модулів під замовлення.

Автоматичні великі міні АЗС з резервуарами від 5 до 50 тис. літрів.
з ємностями від 250 л. до 1 тис. літрів, службовці в основному для паливних заправок
індивідуальні з об’ємом від 2 до 20 тис. л., таке обладнання використовується для малих автопарковок.

На різні міні АЗС ціна коливається в залежності від комплектації та заводу-виробника. За різними підрахунками термін окупності такої конструкції для заправки техніки становить від 3-х до 5 років. Існуючи технології виробництва технології і використання сучасних матеріалів дозволяють створити власну заправну станцію з уже готових блоків. Можна для стандартної (базової) міні АЗС купити додаткові елементи, які будуть встановлені в суворій відповідності зі всіма нормами і правилами безпеки.

Інформація про компанію

Компанії, що володіють чималим автомобільним парком, часто користуються послугами різних заправок. Це вносить суттєві незручності в процес експлуатації автопарку і систему взаєморозрахунків. До того ж ваш транспорт повинен ще прибути на заправку і відстояти на ній чергу, замість того, щоб виконувати свої безпосередні функції. Тому більшості великих організацій, набагато дешевше і простіше придбати власну міні АЗС і заправляти автомобілі та техніку на своїй території за оптовими цінами.

Міні заправка - це спеціалізовані ємності, які використовуються для зберігання і роздачі горючих матеріалів, у якості яких може виступати як бензин, так і масло або дизельне паливо.

Переваги міні АЗС очевидні - це економія часу на дорогу до заправки, економія коштів, короткий час заправки. Крім того сучасне обладнання при правильній експлуатації абсолютно пожаробезпечне. Ще однією незаперечною перевагою міні АЗС є невелика площа займаної території, що дуже важливо для великих міст, де найчастіше складно знайти ділянку землі під заправну станцію.

Саме тому рекомендуємо звернутись в компанію ”АБВ СТРОЙ”, де ви зможете придбати обладнання для паливно-мастильних матеріалів. Ми є офіційним дистриб’ютором обладнання PIUSI і активним його користувачем. Наш регіональний склад мастильних матеріалів активно застосовує практично весь спектр устаткування PIUSI. Вся представлена продукція високої якості та за доступною ціною. Надаємо офіційну гарантію на 1 рік.

Фахівці ”АБВ СТРОЙ” проведуть весь спектр робіт по монтажу та сервісного супроводу всього класу обладнання. За повною консультацією щодо придбання і складання специфікації поставки звертайтеся до менеджерів нашої компанії.

Маркетингова інформація

Торгові марки
PIUSI (Италия)
GESPASA (Испания)
RAASM (Италия)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

міні азс київ, мобільна азс зі складу, мобільні заправки в україні, обладнання для азс, насос для азс, заправне обладнання, паливозаправочна колонка, насоси для солярки, обладнання для дизельного палива, доставка палива, резервуари для дизельного палива, комплектуючі для азс, заправні модулі для дизеля, купити міні азс piusi, набори для бочок piusi, купити насос для перекачки солярки, катушки для шлангів piusi, заправні колонки, заправні модулі ціна, паливо роздавальні пістолети, фільтри палива в україні, котушка для намотування шланга, міні азс під ключ, мобільні азс в україні

Про компанію

Код ЄДРПОУ35209325
Керівник
Биковських Олександр Сергійович — директор
Рік заснування
2006
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації06.06.2007
Дата оновлення17.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АБВ СТРОЙ, ТОВ» присвоєно код 35209325.

Керівником підприємства «АБВ СТРОЙ, ТОВ» є Биковських Олександр Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АБВ СТРОЙ, ТОВ» — м. Київ, вул. Коцюбинського, 7, оф. 5а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АБВ СТРОЙ, ТОВ» офіційний сайт: https://минизаправка.com.ua

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваАБВ СТРОЙ, ТОВ
Фактична адреса
08130, Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Окружна, 4
Юридична адреса
04053, м. Київ, вул. Коцюбинського, 7, оф. 5а
E-mail
Відгуки про компанію «МІНІЗАПРАВКА, ЗАПРАВНЕ ОБЛАДНАННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах