МАГІСТРАЛЬ-АВТО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 11а
Телефони
Керівник, директор
Лозенко Ігор Григорович — директор

Продукція, послуги

- Перевезення автомобілів.
- Перевезення вантажів.
- Перевезення евакуатором.

Інформація про компанію

Транспортна компанія ТОВ «МАГІСТРАЛЬ-АВТО» активно представлена на ринку вантажоперевезень України і Києва з 2007 року. Основна спеціалізація компанії - перевезення легкових автомобілів автовозами, також різних типів вантажів в Україні, між країнами ЄС, СНД і країнами Східної Європи як власним транспортом, так і транспортними засобами залучених автопарків.

ТОВ «МАГІСТРАЛЬ-АВТО» є однією з провідних транспортно-логістичних компаній на ринку міжнародних та внутрішньоукраїнських автомобільних перевезень. Основні активи компанії - компетентний і кваліфікований персонал, стабільну високу якість надаваних послуг і власний автопарк міжнародного стандарту. Компанія ТОВ «МАГІСТРАЛЬ-АВТО» має сучасне автомобільним парком - 20 одиниць транспортної вантажної техніки орієнтованих на виконання поставлених завдань. Тягачі марки: Scania, Man, Renault, Iveco, MB з напівпричепами Lohr, Rolfo, Kassbohrer. SCHMITZ

Віддаючи перевагу у співпраці з логістичною компанією ТОВ «МАГІСТРАЛЬ-АВТО», Ви можете бути впевнені, що Вам гарантовані:

Професіоналізм команди.
Сучасний автопарк, куди входять 20 видів транспортної вантажної техніки.
Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ви можете розраховувати, що ваші витрати на перевезення вантажу будуть оптимальними, а вартість кожного замовлення буде розраховуватися індивідуально.
Широкий спектр надаваних послуг: перевезення автомобілів, вантажів, послуги евакуатора, вантажоперевезення в Україні і міжнародні перевезення вантажів.
Компанія заслужила довіру провідних українських і зарубіжних компаній, що стали нашими партнерами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35391170
Рік заснування
2007
Кількість працівників14 чол.
Дата реєстрації11.09.2007
Дата оновлення05.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАГІСТРАЛЬ-АВТО, ТОВ» присвоєно код 35391170.

Керівником підприємства «МАГІСТРАЛЬ-АВТО, ТОВ» є Лозенко Ігор Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАГІСТРАЛЬ-АВТО, ТОВ» — м. Київ, вул. Бориспільська, 11а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МАГІСТРАЛЬ-АВТО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах