АМАРАНТ СЛТ, ТОВ

Фактична адреса
м. Київ, шосе Столичне, 96
Юридична адреса
03179, м. Київ, просп. Перемоги, 136, к. 34
Поштова адреса
м. Київ, шосе Столичне, 96
Телефони

Продукція, послуги

Якість обслуговування - головний критерій оцінки металобази ТОВ ”Амарант СЛТ”. Для створення високого рівня сервісу в компанії вироблені стандарти якісного обслуговування покупця: 1. Висока швидкість обслуговування. Ми піклуємося про наших клієнтів - а значить ми цінуємо їх час!. 2. Ми поважаємо Ваш час - а значить працюємо разом з Вами! ТОВ ”Амарант СЛТ” 3. Порізка металу здійснюється в потрібний розмір під індивідуальні умови замовника. 4. Ми піклуємося про наших клієнтів! Співробітники ТОВ ”Амарант СЛТ” забезпечують повну підготовку вантажу до відправки. Після навантаження метал упаковується під замовлення в пакувальну плівку і закріплюється. Довгомірний вантаж маркується сигнальною стрічкою. 5. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Для нас важливий кожен клієнт! Ви можете придбати метал на найвигідніших для Вас умовах. У компанії розроблена спеціальна система знижок, що враховує обсяги закупівель кожного клієнта, його індивідуальні потреби, специфіку і рід діяльності. 6. Якість продукції. Робота з нами - гарантія якості! Один з головних критеріїв роботи гарантовану якість продукції. Вся продукція сертифікована спеціальним сертифікатом якості від виробника. Сертифікат надається менеджером на кожну відвантажену партію товару. 7. Широкий асортимент товару і наявність на складі. Головне завдання компанії - забезпечення своїх клієнтів повним асортиментом необхідного металу. Прямі контракти з найкращими вітчизняними виробниками відкривають можливість створення широкого асортименту металопрокату і постійного його наявності на складі. На металобазі ТОВ ”Амарант СЛТ” покупцям пропонується більше 1 000 сорторозмірів металу і понад 1000 тонн - постійної наявності металу на складі металобази ”Амарант СЛТ”. Працюючи з нами Ви забезпечите стабільність і надійність Вашого бізнесу! 8. Доставка. Стандарт якісного обслуговування покупця - доставка товару. Маємо власний автопарк з 20-ти тонними Манамі, що дозволяють перевозити вантажі до 12,5 м завдовжки за вказаною адресою. Точний хронометраж поставок дозволяє уникати накладок і привозити товар точно в строк за вказаною адресою. 9. Оперативність. Робота з нами заощаджує Ваш час! 10. Ми раді кожному покупцеві. Ми завжди відкриті для плідної і довгострокової співпраці! Будучи постійним клієнтом сервісного металоцентру ТОВ ”Амарант СЛТ”, Ви забезпечите стабільність і надійність Вашого бізнесу. Ми гарантуємо якість, стабільність, оперативність! Завжди в наявності металопрокат - куточок, арматура, катанка, балка, швелер, квадрат, круг, смуга, шестигранник, труба, труба профільна, лист, сітка, рейок, швелер, смуга, дріт; а також займаємося демонтажем Паггі і РШР. Компанія ТОВ ”Амарант СЛТ” буде рада бачити Вас нашим партнером з довгостроковим і взаємовигідним співробітництвом.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35703867
Керівник
Грядовський Ігор Олександрович — Директор
Рік заснування
2008
Кількість працівників22 чол.
Дата реєстрації24.01.2008
Дата оновлення08.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
9.00 — 17.00
Вівторок:
9.00 — 17.00
Середа:
9.00 — 17.00
Четвер:
9.00 — 17.00
П'ятниця:
9.00 — 17.00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АМАРАНТ СЛТ, ТОВ» присвоєно код 35703867.

Керівником підприємства «АМАРАНТ СЛТ, ТОВ» є Грядовський Ігор Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АМАРАНТ СЛТ, ТОВ» — м. Київ, просп. Перемоги, 136, к. 34.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
м. Київ, шосе Столичне, 96
Юридична адреса
03179, м. Київ, просп. Перемоги, 136, к. 34
Поштова адреса
м. Київ, шосе Столичне, 96
Телефони
Відгуки про компанію «АМАРАНТ СЛТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах