ІЛАРК ПЛЮС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02088, м. Київ, вул. Промислова, 4
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Гаркавенко Юрій Григорович — директор

Продукція, послуги

Комплексне постачання спецодягу та засобів індивідуального захисту на промислові підприємства України.

Інформація про компанію

аше підприємство пропонує Вам спецодяг, спецвзуття та засоби індивідуального захисту в дуже широкому асортименті (более500 найменувань) за дуже вигідними цінами. Ми є одночасно виробником і продавцем, тому дешевше, ніж у нас, купити неможливо. Таким чином, Ви можете купувати у нас весь асортимент необхідної продукції, позбавивши себе від необхідності пошуку постачальників по кожній групі товару, тим самим заощаджуючи свій час і ресурси.
Сучасне обладнання та високоякісну сировину, які гарантують міцність і зносостійкість нашої продукції, а також низькі ціни забезпечують конкурентоспроможність нашої продукції на сучасному ринку.
За роки роботи на ринку України ми зайняли міцні позиції, завоювали довіру своїх клієнтів. У числі партнерів компанії знаходяться великі і малі торговельні компанії та мережі, промислові підприємства, державні організації та приватні структури. Серед них: «Henkel», корпорації «РОШЕН», «Росинка» та інші.

Наша компанія налаштована на довгострокове і взаємовигідне співробітництво. Ми ставимося до своєї роботи і взятим на себе зобов’язанням дуже відповідально, підтримуємо наших клієнтів, захищаємо і відстоюємо їх інтереси в будь-яких нестандартних ситуаціях.

Для зручності наших клієнтів навіть у найвіддаленіших куточках України ми працюємо з багатьма службами доставки: «Делівері», «Нова пошта», «Міст експрес», «Євроекспрес», DPD, САТ. Також можлива доставка за індивідуальними домовленостями.
Завжди готові до співпраці з Вами. Чекаємо пропозицій на вигідних для Вас умовах.
З повагою, керівництво компанії «Спецодяг-Україна».

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

спецодяг спецодяг київ магазин спецодягу куплю спецодяг спецодяг купити спецодяг україна спецодяг донецьк спецодяг харків спецодяг в києві спецодяг дніпропетровськ спецодяг одеса спецодяг кривий ріг робочий спецодяг магазин спецодягу київ спецодяг київ купити спецодяг медицинський спецододяг спецвзуття спецодяг запоріжжя одяг спецодяг магазин спецододягу в києві інтернет магазин спецодягу продаж спецодягу спецодяг
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ37371575
Дата реєстрації03.11.2010
Дата оновлення30.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІЛАРК ПЛЮС, ТОВ» присвоєно код 37371575.

Керівником підприємства «ІЛАРК ПЛЮС, ТОВ» є Гаркавенко Юрій Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІЛАРК ПЛЮС, ТОВ» — м. Київ, вул. Промислова, 4.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ІЛАРК ПЛЮС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах