3 причини популярності страв ВОК від ресторанів Рок-н-Рол
Тема: Їжа | Дата: 02.12.2024
Мережа ресторанів Рок-н-Рол – це заклади, котрі працюють в містах Запоріжжя, Полтава та Дніпро. Формат функціонування цієї мережі – сервіс доставки. Це означає, що ви можете замовити улюблені для себе страви, котрі вже скоро кур’єр доставить за вказаним місцем призначення. Пропонуємо розглянути одну з таких категорій страв. Йдеться про ВОК. Розповімо більш детально про цю кулінарну традицію загалом, а також – про те, чому ці страви користуються таким великим попитом.
Як був винайдений цей спосіб приготування їжі
Назва цілої кулінарної традиції ВОК походить від назви однойменної сковорідки китайського походження. У цій глибокій сковорідці можна швидко та рівномірно розігріти їжу. Великою перевагою є можливість це робити або зовсім без олії, або з її мінімальною кількістю. На сьогодні цей фактор економії не має такого принципового значення, як колись, коли він врятував багатьох бідних китайців від голоду. Люди, для яких олія була дорогою стравою, могли розігрівати їжу без неї. Тож задля використання сковорідок ВОК навіть мурували спеціальні печі.
На сьогоднішній день багато-що змінилося. Приміром, це стосується того, що страви ВОК залишаються популярними вже не з причини економії, а з інших причин. Вони поживні та смачні, а також – містять складні вуглеводи і багато мікроелементів, залежно від складу. Та й рецептури страв ВОК стали такими, що їх часто складно назвати економною їжею в її автентичному розумінні. Приміром, це стосується тих варіантів, де до складу входять дорогі морепродукти.
Давайте більш детально ознайомимося з тим, чому замовлення страв ВОК варто зробити саме у мережі закладів Рок-н-Рол.
1. Великий вибір
Страви ВОК у сервісі доставки Рок-н-Рол запропоновані в достатньо великому виборі. Приміром, однієї тільки локшини є кілька видів, а в рамках кожного такого виду представлено по декілька страв. Ви можете замовити локшину Удон, собу, локшину по-сінгапурськи, яєчну та рисову локшину. Біля фото кожної такої страви на сайті закладу можна побачити опис її інгредієнтів, котрий дає нагоду обрати саме той варіант, який найбільше імпонуватиме саме вам.
Аби переконатися у тому, яке багатство інгредієнтів є характерним для локшини ВОК, давайте розглянемо це на прикладі однієї з таких страв. Візьмемо локшину соба з куркою. До складу цієї чудової страви входять такі інгредієнти, як: болгарський перець, печериці, морква, імбир, часник, цукіні, вершки, кокосова олія, бейбі кукурудза, смажена цибуля фрі. Ну і не можна, звісно ж, забути про саму локшину собу. Соус карі та паста карі чудово доповнюють кулінарну композицію з усіх перелічених складників.
Наступний вид страв ВОК, які ми розглянемо, це тяхан. Так називається смажений рис, який може пропонуватися з різними інгредієнтами. Приміром, якщо ви дотримуєтеся вегетаріанських кулінарних традицій, це може бути тяхан з овочами. А якщо любите м’ясо, зверніть увагу на тяхан з телятиною чи куркою. Для тих, хто полюбляє делікатесні морепродукти у якості інгредієнта, відмінним рішенням стане саме тяхан з морепродуктами. Одним словом, вибір є достатнім для того, щоб гурмани з різними смаковими вподобаннями мали можливість вибору того, що їм справді сподобається.
І на завершення розглянемо ще одну категорію страв ВОК. До речі, йдеться про страву, де китайська та японська кулінарні традиції переплелися, тим самим засвідчивши цікаву дифузію культур двох країн. Це японські пельмені Гедза. Тісто цих пельменів містить невелику кількість крохмалю, котрий робить його дуже ніжним та вишуканим на смак. А розмаїття складників у начинці додає цій страві впізнаваності та відрізняє її від тих пельменів, до яких ми звикли у європейській кулінарній традиції. Тож якщо ви ще не їли пельмені Гедза та хочете спробувати щось смачненьке і нове для себе, саме час це зробити. Ви можете замовити цю страву з такою начинкою, як:
- курка;
- телятина;
- свинина;
- овочі (йдеться про вегетаріанські пельмені Гедза Пак-Чой).
Знайомтеся зі складом кожної з цих страв у її описі та обирайте те, що вам найбільше імпонуватиме.
2. Постійне оновлення асортименту
Команда сервісу Рок-н-Рол регулярно працює над тим, щоб дивувати клієнтів цікавими новинками. Наприклад, не так давно в асортименті страв ВОК з’явилося одразу декілька нових різновидів локшини Удон. Тепер це не лише локшина з телятиною, котра була й раніше, а також:
- Удон з куркою та грибами;
- Удон з тигровими креветками;
- Удон з овочами.
М’ясо, овочі, морепродукти – це ті складники, котрі можна побачити у багатьох стравах ВОК. Тож кожен гурман може зупинитися саме на тій страві, котра найбільш припаде йому до вподоби.
3. Демократичність цін
Широкий діапазон цін на страви ВОК дозволяє вибрати оптимальні для себе варіанти клієнтам з різними побажаннями до бюджету. Наприклад, якщо ви хочете смачну та недорогу страву, зверніть увагу на тяхан з овочами. Його порція, котра важить 350 грамів, а коштує всього 109 гривень. Це відмінне рішення, щоб смачно перекусити. А якщо ви, навпаки, хочете страву з дорогими інгредієнтами, яка здатна потішити гурманів, ви можете обрати, приміром, тяхан з морепродуктами. Він вартуватиме 249 гривень. Середнім варіантом по ціні стане тяхан з куркою, котрий коштує 169 гривень.
Таким чином, ціновий діапазон страв ВОК у мережі Рок-н-Рол є досить широким для того, щоб для клієнтів з різними смаками та бюджетом знайшлося щось цікаве.
Підводячи риску…
Окрім страв ВОК, ви можете замовити у закладах Рок-н-Рол ще багато різного. Наприклад, прихильників італійської кухні може привабити ароматна піца на витриманому тісті. Якщо ви хочете спробувати гавайські страви, то вам можуть припасти до вподоби поке-боули. Якщо ж ви хотіли б спробувати страви японської кухні, то суші, роли та цілі сети чекають на вас.
При замовленні від 299 гривень гарантована безкоштовна доставка, а при самовивозі – знижка 10% на всю вартість замовлення. Ще багато цікавих постійно діючих та тимчасових вигідних пропозицій ви можете побачити у категорії меню «акції». Тож знайомтеся з доступними можливостями та використовуйте ті з них, котрі будуть до вподоби.