Подаруйте емоції та враження: як обрати оригінальний презент

Тема: Подарунки  |   Дата: 15.02.2022

Пошук подарунків — це справжній квест. Треба дізнатись або здогадатись вподобання людини, знайти оригінальне рішення для презенту, потурбуватись про святкове упакування. Багатоетапний процес, але не гарантія того, що ви попадете в ціль. А чи можна піти іншим шляхом? Цікаві та оригінальні подарунки мають дарувати емоції. Вони є безпрограшним варіантом для подарунку, який запам'ятається надовго. Цукерки можна просто з'їсти, книгу прочитати та поставити на полицю, модний одяг з часом перестане бути таким, взуття зноситься, а пам'ять про гарні враження та яскраві емоції залишиться назавжди.

Які цікаві подарунки можна подарувати жінці чи чоловіку? Для фантазії немає меж. Подарунковий сертифікат — найкращий варіант, щоб порадувати чи здивувати близьку людину, колегу чи друга на свято. Чи потрібен привід для цього? Скоріше за все, що ні. Зрештою, це може бути день народження, весілля, важлива дата, ювілей, професійне свято, день янгола охоронця і ін. Щодня можна знайти безліч причин, щоб зробити подарунок.

Ідеї сертифікатів

Не переживайте, адже за вас вже все придумали. Вам лишається тільки обрати ідею, яка найбільше вразить вашу близьку людину. Ось деякі з них:

  • стрибок з парашутом чи роуп-джампінг;
  • політ на параплані чи на літаку К-10, ЯК-12, ТВ-20;
  • політ на повітряній кулі чи стрибок з мотузкою з моста;
  • картинг чи гонки на квадрациклах;
  • проходження квесу чи стрільба в тирі;
  • візит до спа-салону чи сеанс масажу і ін.

Переваги подарункового сертифікату

Знайти гарний подарунок потребує часу та вартує грошей. Ви впевнені в тому, що обрана річ є вдалим рішенням чи є певні сумніви? Варто підходити до питання з точки зору універсальності та оригінальності. Якщо стрибати з мосту із мотузкою чи з парашутом може не кожен, то покружляти над містом на висоті пташиного польоту є справжнім емоціональним враженням. Для жінок відвідати спа-процедури чи масаж — спосіб відволіктись від буденности та поринути у світ догляду за собою, можливість розслабитись та відновити гармонію тіла, настрою та думок. Сертифікат для чоловіків дарує яскраві враження, які можна отримати на картингу, дрифтінгу чи на баггі. Подарунок у вигляді візиту до модного барбершопу чи сеанс паріння у бані з ароматним віником — такі ідеї завжди доречні.

Подарункові сертифікати — універсальне рішення на будь-яке свято. Це дійсно цікаво та незабутньо. Презенти у вигляді парфумів, білизни, кепок та краваток можна брати до уваги, якщо про них хтось дуже мріє, але спробуйте змінити стандартний хід думок. Ви отримаєте величезний фідбек позитиву від подарованих вражень та емоцій.

Поділіться інформацією в соцмережах