Як при виборі розміру постільної білизни не припуститися помилки

Тема: Вибір постільної білизни  |   Дата: 01.02.2022


Цікавий факт полягає в тому, що більшу частину свого життя ми проводимо уві сні. Для того щоб добре відпочити під час нього, потрібно мати не лише комфортне ліжко, але й правильно підібране за розміром ліжко. Як це зробити і де, якщо ви прийняли рішення купити постільну білизну на сайті le-vele.com.ua/postelnoe-bele, ми вам зараз розповімо.


Які є розміри постільної білизни


Зокрема, в магазині «Ле Веле» ви можете зустріти постільну білизну таких розмірів:



  • білизна двоспального розміру;

  • євро максі (King Size);

  • полуторний (160x220см);

  • немовлятам;

  • сімейний комплект (160x220 2шт);

  • постільна білизна євро: le-vele.com.ua/postelnoe-bele/evro-2-spalniy.


Як вибрати білизну за розміром


Насправді, правильно вибрати постільну білизну не так просто, як це може здатися спочатку, тим більше, що існує велика кількість різних розмірів. Для того, щоб правильно вибрати розмір, потрібно спиратися на три фактори – ширину самого ліжка, ширину ковдри, ширину подушки. Саме в цьому випадку і відбувається найбільша кількість помилок. Щодо першого фактора, то тут розмір підбирається за допомогою простирадла. Однак, варто враховувати той фактор, що в магазині le-vele.com.ua простирадла можуть бути як простими, так і на гумці.


Що стосується розміру наволочок, то якщо мова йде для комплекту для дорослих, то розмір потрібно вибрати стандартний 50х70/75 см. Якщо говорити про розмір ковдри, то тут вони можуть бути стандартними за довжиною, екстрадлинними, одно- або двоспальними. Все залежить від того, яка за розміром ваша ковдра. Тут важливий момент: знаючи розмір ковдри, необхідно додати приблизно 5 сантиметрів до загального розміру. Це робиться для того, щоб не виникало проблем при одяганні ковдри в підковдру. Докладніше дізнатися про розміри та асортименти постільної білизни ви можете у магазині «Ле Веле».


На що слід звернути увагу при виборі постільної білизни


Вибираючи комплект постільної білизни, слід звернути увагу на такі речі: шов, тканину, щільність, запах, фарбу, упаковку та, звичайно, розмір, який ми вже навчилися вибирати правильно. Тепер щодо першого пункту, тобто шва. Вам слід звернути увагу, який він. У якісній білизні такий шов обов'язково має бути подвійним.


Якщо він одинарний та помітні нитки на кутах, краще таку білизну не брати. Перевірити, який шов, ви можете, вивернувши білизну навиворіт. Щодо тканини, то вам потрібно самому зрозуміти, яку саме ви хочете вибрати. Існують тканини для постільної білизни натуральні, синтетичні чи змішані. Звичайно, краще вибрати комплект натуральної білизни, адже вона неймовірно ніжна до тіла. Що стосується щільності, то тут треба розуміти, що чим щільніша тканина, тим вона довговічніша. Щільність ви можете дізнатися, ознайомившись із етикеткою, на якій її завжди вказують. Оптимальна щільність, щоб використовувати білизну щодня, становить 60 ниток у кв. см, найкраща – від 85 ниток і надалі. Щодо запаху, то тут дуже просто, адже якісна постільна білизна пахне текстилем, а не фарбою чи пліснявою. Якщо тканини утворюються розлучення, то фарби у ній занадто багато. Щодо упаковки, якісна постільна білизна завжди у дорогій упаковці, дешева – у дешевій.


Які малюнки, кольори та особливості білизни від «Ле Веле»


Вибір малюнків та кольорів неймовірно великий. Ви можете вибрати той, який вам найбільше доводиться. Також в асортименті безліч пропозицій постільної білизни з малюнками для дітей, тому якщо у вас є дитина, то ви і вона точно залишитеся задоволені. У магазині «Ле Веле» ви зможете знайти підковдри на кнопках або на блискавці. Для подушок є можливість вибрати наволочку нестандартних розмірів: 70х70 см, 40х60 см, 35х45 см, 50х70 см або 40х40 см. Ще однією особливістю асортименту магазину є те, що є ліжко з мереживом, що навіть світиться у темряві.


Підбиваючи підсумки, варто сказати: щоб знайти свій ідеальний комплект у магазині le-vele.com.ua, вам необхідно знати розміри ковдри, подушки та матраца. Ви точно не будете розчаровані. Витратьте кілька хвилин на виміри перед покупкою, щоб потім насолоджуватися новою постільною білизною. При правильному підході до вибору воно прослужить максимально тривалий час.

Поділіться інформацією в соцмережах