Жіночі срібні браслети та кулони: якими були прикраси наших бабусь

Тема: Прикраси  |   Дата: 05.08.2022

Прикраси в Радянському Союзі не відрізнялися особливою витонченістю і вирізнялися великими розмірами. Це були масивні персні з дорогоцінним камінням, важкі золоті ланцюжки, сережки зі штучними діамантами, грубі жіночі срібні браслети та багато іншого. Масове виробництво дорогоцінних виробів почалося після завершення Другої Світової війни, а до цього прикраси виготовлялися лише приватними ювелірами та в обмежених кількостях. Сьогодні жіночий срібний браслет https://zolotoyvek.ua/, створений у минулому столітті, можуть високо оцінити у ломбардах.

жіночий браслет і кулон

Чи актуальні жіночі срібні браслети з бабусиних скриньок сьогодні?

Вважають, що старі прикраси, які дісталися у спадок від бабусі, вже стали марними. Раніше модниці були готові багато на що, щоб отримати перстень з рубіном або жіночий срібний браслет з грубою обробкою, але сьогодні на подібні вироби багато хто дивиться зневажливо. У минулі часи ключову роль грала вартість виробу, яке краса у своїй мала другорядне значення. Ось чому сучасним обивателям радянські коштовності часто видаються надто яскравими, грубими та незручними.

Сьогодні у суспільстві є мода на витонченість та мінімалізм. Найбільше цінуються прикраси з маленькими камінчиками, складними візерунками та тонкими профілями. Яскраві прикраси з дизайном, що кричить, зазвичай одягають тільки старші дами, а також знаменитості або просто багаті люди. Але чи означає це, що срібним браслетам, кулонам для жінок та іншим старим прикрасам радянського зразка не можна знайти застосування у сучасних реаліях? За правильного підходу можна, тому не варто категорично відмовлятися від спадщини бабусі.

Як правильно носити жіночі срібні браслети та інші старі прикраси?

Щасливій володарці старих ювелірних виробів зі справжнім дорогоцінним камінням варто подякувати долі, адже такі речі можна не лише вигідно продати, а й підкорити за допомогою серця чоловіків. Якщо вечірню сукню потрібно доповнити не простим жіночим срібним браслетом, а яскравою прикрасою, то чому б не скористатися працями радянських ювелірів? Тим більше, що досвідчена публіка на солідній вечірці напевно зможе відрізнити і гідно оцінити справжній дорогоцінний камінь. Але якщо вас все ж таки цікавлять сучасні жіночі срібні браслети та інші вироби, то їх завжди можна придбати в інтернет-магазині Золотий Вік.

 

Поділіться інформацією в соцмережах