Комп'ютерна томографія легень після коронавірусу

Тема: Медицина  |   Дата: 27.02.2022

Сотням тисяч пацієнтів у період пандемії все ж таки вдалося впоратися з небезпечним захворюванням, яке охопило світ. Пройшовши лікування від коронавірусу, люди стали дбайливіше ставитися до себе. Але підступний Covid-19 підірвав здоров'я багатьох людей. Після подолання цього захворювання необхідно проходити періодичні обстеження дихальної системи ЛОР-органів. Велике значення має КТ легенів, що дає повне уявлення про їх стан. Записатися на обстеження можна телефоном або при особистому відвідуванні Центру діагностики КТ та МРТ «Лайфскан». Комп'ютерна томографія легень у Києві відноситься до променевих технологій з максимальною результативністю.

Основні показання до проведення діагностики

КТ легень у Києві в Lifescan проводиться після коронавірусу з метою своєчасного виявлення розвитку небезпечних патологій як наслідків хвороби. До інших показань для процедури належать:

  • тромбоемболія легеневої артерії;
  • ознаки, що вказують на внутрішні кровотечі;
  • симптоми інфекційних захворювань;
  • травми грудної клітки;
  • ймовірність розвитку новоутворень.

Комп'ютерна томографія легень дозволяє виявити розвиток пневмонії після коронавірусу та інших небезпечних патологій. Це діагностичне обстеження допомагає виявити кістозні фібрози, абсцеси, бронхіт та астму у гострій стадії розвитку, туберкульоз та інші відхилення від нормального стану організму.

Як проводиться діагностика

КТ легень у Києві за вигідною ціною можна зробити у Центрі «Лайфскан». Пацієнта розміщують на висувному столі спеціального обладнання, пояснюють, як треба поводитися під час діагностики. Дослідження відбувається повністю безболісно, ​​без дискомфортних відчуттів за рахунок руху рентгенівських променів навколо досліджуваної ділянки. Сигнали надсилаються на комп'ютер і перетворюються на знімки за допомогою спеціальної програми.

КТ легень із контрастом передбачає введення у вену препарату. Це актуальний діагностичний метод при підозрі на онкологічні патології та артеріальну емболію. Його перевага – максимальна візуалізація контрастності тканин для визначення локалізації та розмірів пухлин.

Дізнатися, скільки коштує КТ легень у Києві, отримати знімки можна у фахівців. Після коронавірусу можна перевірити стан ЛОР-органів. У Lifescan легко записатися на томографію пазух носа, органів грудної клітки.

Поділіться інформацією в соцмережах