Відпочинок у заміському клубі під Києвом

Тема: Відпочинок біля Києва  |   Дата: 25.01.2022

Уявіть собі ідеальний відпочинок: може ви хотіли б до моря, може просто побути в тиші, але ми вважаємо, що один із найкращих варіантів – це СПА центр для двох. Так можна провести романтичне побачення, або ж втекти з дому, щоб відпочити від дітей та насолодитися компанією один одного. WISH AQUA & SPA RESORT пропонує ідеальний відпочинок за містом, в оточенні чарівної природи в екологічно чистій місцевості. Чи не хочете їхати далеко від будинку, але втомилися від шуму мегаполісу? Всього за 16 км від Києва на вас чекає цілий спа-комплекс із різноманітністю послуг.

Наприклад, ви можете вибрати для себе гостьовий візит і цілий день насолоджуватися басейнами, парними, саунами та аромагротами. Додатково замовте догляд за обличчям або розслаблюючий масаж, а якщо ви любите ніжитися у ванній – тоді послуги бальнеології та обгортання тіла можуть вам сподобатися.

Курорт також пропонує послуги SPA-турів, де ви можете замовити розслаблюючу програму на один або кілька днів з ночівлею та харчуванням. Такі тури спрямовані на повний комплекс розслаблення та відновлення, адже включають процедури в саунах, масажі, догляд за обличчям, обгортання або, наприклад, корекцію фігури. Любителі аюрведи теж знайдуть для себе оздоровчі або розслаблюючі процедури, а грязьові ванни допоможуть позбутися стресу. Також можна вибрати свою індивідуальну програму відпочинку та процедури, які ви хочете найбільше. Весь персонал готелю є професійним, кваліфікованим і з великим досвідом роботи. У комплексі також працюють лікарі та доступні оздоровчі тури, тому тут кожен знайде щось своє.

Ви можете подарувати тур коханій людині, подрузі або мамі та насолодитися спілкуванням разом. Родзинкою Київ заміський комплекс WISH AQUA & SPA RESORT є вода. На всій території курорту використовують найчистішу артезіанську воду юрського періоду, яка видобувається з глибини 250 метрів. Вона екологічна, містить усі необхідні для людини мінерали та захищена від зовнішніх забруднень. Такою водою ви будете вмиватися, купатися в ній і навіть пити.

На території комплексу знаходиться готель з комфортабельними номерами, окремі вілли для проживання, ресторан, спортивний зал, басейни, конференц-зал. Все чудово охороняється, щоб ніщо не завадило вашому відпочинку. А якщо ви не знаєте куди діти дітей, щоб піти на побачення у спа вдвох – готель пропонує дитячі кімнати та послуги няні для різних вікових категорій.

WISH AQUA & SPA RESORT надає відпочинок на будь-який смак: від активного до максимального розслаблення.

Поділіться інформацією в соцмережах