Чому люди хочуть iPhone 13: причини популярності

Тема: Технології  |   Дата: 18.12.2021

Apple вміє радувати своїми новинками, викликаючи на ринку смартфонів справжній ажіотаж. Бажане оновлення щороку чекають люди по всьому світу. 14 вересня 2021 року історія повторилася. Пройшло не так багато часу, тому почуття та емоції не встигли охолонути. Новий iPhone 13 звично навів шум, змусивши шанувальників яблучного бренду стояти в чергах і ремствувати, що їм не дісталася новинка. Поступово пристрасті вщухають, але покупців, які бажають придбати найпопулярніший смартфон, менше не стає.

У чому відмінність від попередніх моделей?

Це питання звучить найчастіше. Якщо за великим рахунком, то Apple випустили флагман, який мало чим відрізняється від попередньої версії щодо дизайну. iPhone 13 представлений у 4 розмірах. Його відмінними рисами стали покращений дисплей, акумулятор та новий режим зйомки ProRes. Для тих, хто користується у великій кількості фото та відео, гарна новина полягає у можливості користуватися телефоном з об'ємом пам'яті 1 ТБ. У деяких оглядах можна побачити інформацію, що камера має мінімальну відмінність від минулої 12 версії, але за фактом зображення на порядок краще. Якщо ви хочете новий айфон 13 для макрозйомки, будете здивовані чіткістю та детальністю знімків.

Кілька причин вибрати iPhone

Це дуже важливе питання, яке на етапі вибору смартфона має розглядатися з усією серйозністю справи. Плюсами iPhone є:

  • швидкість iOS;
  • технічна підтримка від Apple протягом 5-6 років;
  • актуальність iOS навіть за кілька років — відмінна оптимізація;
  • підвищена безпека програм, відсутність файлового сміття;
  • хмарні сервіси iCloud.

Аксесуари від Apple

Виробник пропонує широкий набір аксесуарів для iPhone. Для цих смартфонів набагато більше створено, аніж для флагманів інших титанів ринку. Турбота про свого користувача — це позиціонування від Apple заслуговує на увагу. Для когось це може здатися лише дрібною деталлю, але така увага приємна.

Звичайно, будь-який пристрій має свої плюси та мінуси. Це цілком закономірно. Аналогічно все і з iPhone 13. Найбільш значущим розчаруванням з новою версією смартфона для користувачів стала невелика кількість оновлень. З кожним роком шанувальники бренду очікують на більше, але смартфон вже має велику кількість плюсів. Якщо ви ще не оцінили новинку, варто поспішити. У магазинах iPhone 13 розкуповується з блискавичною швидкістю.

Поділіться інформацією в соцмережах