Що краще: окремі або вбудовувані мікрохвильові печі

Тема: Побутова техніка  |   Дата: 22.12.2021

Важко уявити життя сучасної людини без елементарної техніки, яка суттєво спрощує повсякденний побут. Насамперед, ми говоримо про різні кухонні помічники. Вже давно ніхто не розігріває їжу у сковороді, правда? Є НВЧ і вони для цих цілей набагато зручніші. Але на ринку такий великий вибір мікрохвильових печей у найрізноманітнішій ціновій категорії, не кажучи вже про бренди-виробники, бо зробити правильний вибір? Ми зібрали вам трохи корисної інформації з цього приводу і підготували пару порад, які повинні допомогти.

Довіряйте перевіреним брендам

Наприклад, окремі та вбудовувані мікрохвильові печі Whirlpool давно на ринку, і вони встигли здобути позитивну репутацію в очах мільйонів людей у ​​всьому світі. Це означає, що бренд навряд чи заощаджуватиме на комплектуючих, щоб утримувати лідируючі позиції на ринку. Навіть найбюджетніша мікрохвильова піч Whirlpool прослужить вам довше, ніж аналогічна ноу-нейм.

Переваги мікрохвильової печі, що окремо стоїть:

  • Мобільність. За бажанням, ви можете переміщати мікрохвильову піч з місця на місце, зберігати її в шафі і так далі.
  • Великий вибір кольорів та розмірів корпусу. Це дозволяє вписати окрему мікрохвильовку в інтер'єр будь-якої стилістики, починаючи від скандинавського мінімалізму і закінчуючи урбаністичним лофтом. Особливо гармонійно таке рішення виглядає на ретрокухні.
  • Доступна ціна. Окремі мікрохвильові печі завжди коштують дешевше, ніж вбудовувані.

Висновок: якщо ви живете на орендованій квартирі або стилістика кухні не передбачає наявність вбудованої техніки, то найкращим рішенням буде покупка окремої мікрохвильової печі. Також ця побутова техніка актуальна у випадку, якщо ви не хочете виділяти на НВЧ великий бюджет. На ринку великий вибір мікрохвильовок, що окремо стоять, у різному ціновому сегменті, так що ви обов'язково зможете вибрати щось підходяще.

Переваги вбудовуваної НВЧ:

  • Стильний зовнішній вигляд. Така техніка наче зливається з кухонним гарнітуром, становлячи з ним єдине ціле. Вона не виглядає як сторонній предмет в інтер'єрі.
  • Зручність використання. Оскільки частина корпусу вбудована, НВЧ зручніше митиме. У такої мікрохвильової печі менше поверхонь, на яких осідатиме жир та інші випари від розігріву їжі.

Мінус тільки один — це досить висока ціна на техніку, що вбудовується. Але тут уже кожен сам робить вибір.

Поділіться інформацією в соцмережах