Студія веб-дизайну DIZZ AGENCY: гідний зовнішній вигляд вашого сайту

Тема: Веб дизайн  |   Дата: 27.02.2022

Якщо вас цікавить дизайн сайту – студія веб-дизайну DIZZ AGENCY стане саме тим місцем, де вам допоможуть. Зовнішній вигляд перше, що враховує споживач. Якщо оформлення якісне – це викликає у користувача позитивну реакцію, спонукає його зробити замовлення. Якщо в магазині ми бачимо товар у гарному впакуванні, то нам хочеться дізнатися про нього більше. Така сама ситуація і з сайтом. Гарно оформлений контент приваблює людей, а нагромаджений текст, тони, що кричать, та інші не найприємніші для ока речі – відштовхують.

Згідно з дослідженнями, користувачеві достатньо кількох секунд, щоб він зрозумів, чи хочеться йому залишатися на сайті. Тому грамотний веб-дизайн дуже важливий. Краще звернутися до людей, які знають все про створення дизайну сайту і зможуть вам допомогти.

Яким має бути дизайн сайту

Ресурс має бути лаконічним, мінімалістичним, блоки розподілені рівномірно – це привабить людей. Крім того, шлях людини на вашому ресурсі треба добре спланувати, щоб вона здійснювала очікувані дії – наприклад, замовлення товару. Особливого значення цей момент має для бізнесу, який працює онлайн. Якщо дизайн виявиться невдалим, відвідувач нічого у вас не купить, з ресурсу піде, все це згубно позначиться на бізнесі.

Що включає створення дизайну

Розробка включає різні стадії:

  1. Визначення цілей та завдань ресурсу.
  2. Складання технічного завдання.
  3. Прототипування, створення макету ресурсу.
  4. Коли макет затверджено, починається процес розробки. На цій стадії в дизайн також можуть бути внесені зміни.
  5. Фінальний етап – це приймання, у процесі звіряють відповідність сайту та ТЗ.

Чому варто замовити дизайн сайту у DIZZ AGENCY

Підхід до дизайну – це складний процес, який вимагає участі досвідчених людей. Якщо виглядатиме сайт погано – домогтися поставлених завдань не вдасться. Все це враховують у DIZZ AGENCY. Студія має такі плюси:

  • мінімальний досвід працівників становить 9 років;
  • більше 500 готових проектів;
  • багато років у бізнесі.

Задоволені співпрацею клієнти залишають позитивні відгуки. З командою DIZZ AGENCY можна успішно збудувати запланований проект. Щоб сайт виглядав красиво і передавав своїм виглядом суть вашої діяльності, бере участь дизайнер інтерфейсів. Щоб користувачеві сподобалася навігація, працює UX-дизайнер. У процесі беруть участь інші співробітники, завдяки яким сайт виходить якісним і виконує свої функції.

Поділіться інформацією в соцмережах