НАЦІОНАЛЬНА ВСЕУКРАЇНСЬКА МУЗИЧНА СПІЛКА

Контакти

Юридична адреса
01004, м. Київ, вул. Пушкінська, 32
E-mail
Керівник, директор
Савчук Євген Герасимович

Продукція, послуги

Освітні проекти та програми:
- висунення міжнародних проектів та програм;
- проведення заходів в Україні.

Інформація про компанію

Національна всеукраїнська музична спілка є одним з найстаріших та найбільших професійних творчих об’єднань митців України. Першоосновою Всеукраїнської музичної спілки було Музичне товариство імені М. Леонтовича, створене в 1922 р. за ініціативою видатних діячів української культури: К. Стеценка, П. Козицького, М. Вериківського, Л. Ревуцького, Б. Лятошинського, Г. Верьовки, П. Демуцького, М. Грінченка, Г. Хоткевича, Н. Городовенка та інших. Це був надзвичайно інтенсивний період розвитку української музики, поривань її творців до високого професіоналізму універсальності жанрів та засобів виразності.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00021156
Дата реєстрації21.01.1993
Дата оновлення27.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАЦІОНАЛЬНА ВСЕУКРАЇНСЬКА МУЗИЧНА СПІЛКА» присвоєно код 00021156.

Керівником підприємства «НАЦІОНАЛЬНА ВСЕУКРАЇНСЬКА МУЗИЧНА СПІЛКА» є Савчук Євген Герасимович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАЦІОНАЛЬНА ВСЕУКРАЇНСЬКА МУЗИЧНА СПІЛКА» — м. Київ, вул. Пушкінська, 32.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАЦІОНАЛЬНА ВСЕУКРАЇНСЬКА МУЗИЧНА СПІЛКА» офіційний сайт: https://muzunion.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАЦІОНАЛЬНА ВСЕУКРАЇНСЬКА МУЗИЧНА СПІЛКА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах