ЗАПОРІЖГІДРОСТАЛЬ, СПКТБ, ПРАО

Контакти

Юридична адреса
69041, м. Запоріжжя, бульвар Вінтера, 26
E-mail
Керівник, директор
Шубін Валерій Михайлович — заступник голови правління
Бухгалтер
Грешта Вера Григорівна

Продукція, послуги

Проектна діяльність / Розробка проектно-конструкторской та кошторисної документації на механічне устаткування і спеціальні сталеві конструкції гідротехнічних споруд / Проектування вантажно-пiдйомних механiзмiв та кранiв / Проектування гiдромеханiчного обладнання

Інформація про компанію

Спеціальне проектне та конструкторсько-технологічне бюро «Запоріжгідросталь» (СПКТБ) - головний спеціалізована організація України, що виконує комплекс робіт з проектування, авторського нагляду і обстеженню вантажопідйомного, механічного устаткування і, спеціальних сталевих конструкцій гідротехнічних споруд гідроелектростанцій, судноплавних шлюзів, обводнювальних каналів, систем технічного водопостачання теплових та атомних електростанцій і промислових об’єктів.


За період своєї діяльності з 1944 р по теперішній час за проектами СПКТБ виконано і успішно експлуатується механічне обладнання практично на всіх великих енергетичних і водогосподарських об’єктах України, а також Росії, країн СНД і на 70 об’єктах в 24 державах Європи, Азії, Африки, Центральної та Латинської Америки.
Починаючи з 1997 року СПКТБ планомірно бере участь у реалізації Державної програми реконструкції каскаду діючих Дніпровських ГЕС та судноплавних шлюзів.
Весь комплекс робіт від інструментальних обстежень методами неруйнівного контролю до видачі на основі звітів за результатами обстежень, проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт та виготовлення обладнання, здійснення авторського нагляду за виготовленням та монтажем та участі у прийманні устаткування здійснюється на основі накопиченого досвіду і кваліфікації кадрових професіоналів -конструктор.


В даний час СПКТБ розробляє проекти обладнання для гідровузлів в Україні, Росії, Білорусії, Казахстані, Мексиці, В’єтнамі, Чилі, Панамі, Аргентині.
З 1995 року в СПКТБ впроваджена й ефективно функціонує Система менеджменту якості, що відповідає змісту та вимогам міжнародних стандартів ISO 9001.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00130234
Рік заснування
1944
Кількість працівників126 чол.
Дата реєстрації15.05.1996
Дата оновлення02.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАПОРІЖГІДРОСТАЛЬ, СПЕЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТНЕ ТА КОНСТРУКТОРСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ БЮРО, ПРАТ» присвоєно код 00130234.

Керівником підприємства «ЗАПОРІЖГІДРОСТАЛЬ, СПЕЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТНЕ ТА КОНСТРУКТОРСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ БЮРО, ПРАТ» є Шубін Валерій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАПОРІЖГІДРОСТАЛЬ, СПЕЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТНЕ ТА КОНСТРУКТОРСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ БЮРО, ПРАТ» — м. Запоріжжя, бульвар Вінтера, 26.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЗАПОРІЖГІДРОСТАЛЬ, СПЕЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТНЕ ТА КОНСТРУКТОРСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ БЮРО, ПРАТ» офіційний сайт: http://hydrosteelproject.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЗАПОРІЖГІДРОСТАЛЬ, СПКТБ, ПРАО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах