ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ”ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ”ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ” ІМ. А. М. КУЗЬМІНА”

Юридична адреса
69008, м. Запоріжжя, шосе Південне, 81
Телефони

Продукція, послуги

- Постачання електричної енергії;
- Виробництво деталей для машин і механізмів;
- Безшовні труби і підшипники;
- Інструмент для подальшої обробки металів і сплавів.

Інформація про компанію

«Дніпроспецсталь» — один з провідних виробників спеціальних сталей і сплавів в Європі.
Підприємство було засноване в 1932 році в місті Запоріжжя, як частина потужного державного металургійного комплексу. На сьогоднішній день ПАТ «Дніпроспецсталь» — ключовий виробник сортової нержавіючої сталі на ринках СНД, а в Україні — лідер в даному сегменті.

Будучи найбільшою міжнародною компанією, «Дніпроспецсталь» розробляє, виробляє і реалізує металопродукцію з нержавіючих, інструментальних, швидкорізальних, підшипникових, конструкційних легованих і вуглецевих сталей.

Застосовувані на заводі технології дозволяють отримувати високоякісні матеріали, що використовуються в найбільш відповідальних галузях промисловості-машинобудуванні, суднобудуванні, автомобілебудуванні, авіакосмічній та нафтогазовидобувної галузях.

З металу випускають деталі машин і механізмів, безшовні труби і підшипники, інструмент для подальшої обробки металів і сплавів.

Географічне розташування компанії дає значну перевагу у виході на ринки СНД та ЄС. Продукція компанії «Дніпроспецсталь» затребувана більш ніж в 60 країнах.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00186536
Керівник
Кійко Сергій Геннадійович
Бухгалтер
Лучко Галина Павлівна
Рік заснування
1932
Кількість працівників5394 чол.
Дата реєстрації15.04.1994
Дата оновлення14.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ”ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ”ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ” ІМ. А. М. КУЗЬМІНА”» присвоєно код 00186536.

Керівником підприємства «ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ”ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ”ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ” ІМ. А. М. КУЗЬМІНА”» є Кійко Сергій Геннадійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ”ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ”ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ” ІМ. А. М. КУЗЬМІНА”» — м. Запоріжжя, шосе Південне, 81.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ”ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ”ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ” ІМ. А. М. КУЗЬМІНА”» офіційний сайт: http://dss.com.ua/ukr/index.wbp

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
69008, м. Запоріжжя, шосе Південне, 81
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ”ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ”ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ” ІМ. А. М. КУЗЬМІНА”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах