ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ІНСТИТУТУ ЧОРНОЇ МЕТАЛУРГІЇ ІМ. З. І. НЕКРАСОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ, ДП

Контакти

Юридична адреса
49050, м. Дніпро, пл. Стародубова, 1а
Фактична адреса
49107, м. Дніпро, пл. Стародубова, 1
Поштова адреса
м. Дніпроп, а/с 4586
E-mail
Керівник, директор
Баришев Євген Володимирович — директор
Бухгалтер
Булана Тетяна Павлівна

Продукція, послуги

Розробка технологій, розробка та виготовлення пресового обладнання для брикетування дрінофракційних сировиних матеріалів та промислових відходів.

Інформація про компанію

Інститут чорної металургії з 1978 року займається є розробкою і впровадженням технологій і пресового обладнання для брикетування дрібнофракційних матеріалів. Інститут має власну високотехнологічної виробничої базою для виготовлення промислового брикетуючі обладнання.

   Виробництво валкових брикетних пресів конструкції ІЧМ розміщено на заводі-виробнику пресів ТОВ «ВКП« Комкор »і сертифіковане в відповідність до вимог стандарту ISO9001: 2008. Завдяки унікальному поєднанню наукового, конструкторського потенціалу ІЧМ і виробничих можливостей сучасного заводу «Комкор» ми пропонуємо своїм клієнтам повний комплекс послуг: від лабораторних досліджень фізико-механічних властивостей матеріалів до розробки технологій брикетування і виробництва пресового обладнання з унікальним урахуванням індивідуальних потреб своїх клієнтів.

    В даний час Інститут чорної металургії спеціалізується на виготовленні валкових пресів для брикетування дрібнофракційних матеріалів продуктивністю до 20 тонн на годину. Розроблено новітня конструкція преса продуктивністю до 70 тонн на годину. Крім того, з огляду на потреби підприємств малого бізнесу та підприємців в пресах меншої продуктивності, а відповідно і вартості, розроблений валковий брикетний прес продуктивністю до 1 тонни на годину.

   Відмінною пресів ІЧМ, в порівнянні зі світовими аналогами, є: компактність, легкість, міцність і жорсткість конструкції при більш високих технологічних характеристиках.

Вища організація

Інстітут чорної металургіїї Національної академії наук України

Маркетингова інформація

Торгові марки
ИЧМ (Украина)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

брикетування, валковий прес, брикет, технологія,пресове обладнання
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00190578
Рік заснування
1978
Кількість працівників16 чол.
Дата реєстрації20.04.2000
Дата оновлення29.08.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ІНСТИТУТУ ЧОРНОЇ МЕТАЛУРГІЇ ІМ. З. І. НЕКРАСОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ, ДП» присвоєно код 00190578.

Керівником підприємства «ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ІНСТИТУТУ ЧОРНОЇ МЕТАЛУРГІЇ ІМ. З. І. НЕКРАСОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ, ДП» є Баришев Євген Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ІНСТИТУТУ ЧОРНОЇ МЕТАЛУРГІЇ ІМ. З. І. НЕКРАСОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ, ДП» — м. Дніпро, пл. Стародубова, 1а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ІНСТИТУТУ ЧОРНОЇ МЕТАЛУРГІЇ ІМ. З. І. НЕКРАСОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах