ДМЗ, ПРАТ

Юридична назваДОНЕЦЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД, ПРАТ
Юридична адреса
85307, Донецька обл., м. Покровськ, мікрорайон Шахтарський, 7а
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ДМЗ, ПРАТ «Донецьксталь» - найбільший металургійний завод на території України. Є одним з постачальників високоякісного вугільного концентрату.
Підприємство було створено і запущено в експлуатацію в 1996 році. «Донецьксталь» був створений на базі попереднього, найстарішого металургійного підприємства - Донецького металургійного заводу.
Серед основних напрямків діяльності підприємства виділяється модернізація виробничих потужностей, запровадження сучасних технологій, екологізація виробництва, розширення переліку продукції, що випускається і підвищення її якості.

«Донецьксталь» займається виробництвом ливарного і передільного чавуну, сотні різновидів стали (вуглецевої, легованої і інших), будматеріалів, шлакової продукції і товарів з кольорових сплавів.
Підприємство входить до Реєстру Ллойда як виробник не тільки сталевих, але і напівфабрикатних виробів нормальної і високої міцності.

Компанія має широкий перелік підприємств-партнерів, серед яких - шахтоуправління «Покровське», збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська», Свято-Іллінський машинобудівний завод, «Углепромтранс», «Укрбуд» та інші.

Інформація про компанію

Донецьксталь - великий постачальник комерційного високоякісного концентрату коксівного вугілля.

Наша команда - це висококваліфіковані професіонали своєї справи, які нададуть розгорнуту консультацію по пропонованій продукції і послугах.

Нашими партнерами є: ПрАТ ”ШАХТОУПРАВЛІННЯ ”ПОКРОВСЬКЕ”, ТОВ ”ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА ”СВЯТО-ВАРВАРИНСЬКА”, ТОВ ”Шахтобудівна компанія”, ТОВ ” ШАХТА ”СВЯТО-ПОКРОВСЬКА №3”, ПрАТ ”ШАХТОБУДМОНТАЖНЕ УПРАВЛІННЯ №1”, ТОВ ”СВЯТО-ІЛЬЇНСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД”, ТОВ ”Углепромтранс”, ПрАТ ”АВТОПІДПРИЄМСТВО”.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00191164
Керівник
Никитенко Андрій Іванович — директор
Рік заснування
1869
Кількість працівників332 чол.
Дата реєстрації23.04.1996
Дата оновлення18.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОНЕЦЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» присвоєно код 00191164.

Керівником підприємства «ДОНЕЦЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» є Никитенко Андрій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОНЕЦЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» — Донецька обл., м. Покровськ, мікрорайон Шахтарський, 7а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДОНЕЦЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД, ПРАТ» офіційний сайт: https://donetsksteel.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваДОНЕЦЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД, ПРАТ
Юридична адреса
85307, Донецька обл., м. Покровськ, мікрорайон Шахтарський, 7а
Телефони
Відгуки про компанію «ДМЗ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах