КАХОВСЬКИЙ ЗАВОД ЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ, ПРАТ

Юридична адреса
74800, Херсонська обл., м. Каховка, вул. Пушкіна, 109
Телефони

Продукція, послуги

ПрБаки / Водонагрівачі / Домкрати / Запчастини до устаткування електрозварюванню / Устаткування електрозварювання / Напівавтомати зварювальні / Теплоелектровентілятори / Тнп/трансформатори побутові / Електрорадіатори

Інформація про компанію

«Каховський завод електрозварювального устаткування» - найбільший у країнах СНД за обсягами виробництва, номенклатурі продукції і чисельності працівників виробник та розробник електрозварювального устаткування для дугового і контактного зварювання. 1 жовтня 2004 завод відзначив своє 75-річчя.
У тісній співпраці з Інститутом електрозварювання ім. Є. О. Патона завод виробляє складну наукомістку техніку з надійною системою управління, що дозволяє зміцнювати свої позиції, як на національному, так і на світовому ринку.
Електрозварювальне обладнання, виготовлене в Каховці, успішно конкурує з кращими зразками техніки провідних зарубіжних фірм і експлуатується в 76 країнах світу, в тому числі в США, Австрії, Китаї, Кореї. З обладнання для контактного стикового зварювання рейок і труб завод є світовим лідером.
На початку 2007 року на нових виробничих площах ВАТ «КЗЕСО» відкрито і успішно розпочав роботу завод з виробництва колійної техніки.
Номенклатура нового заводу включає в себе: машини рейкозварювальні самохідні КРС-1 і модернізація ПРСМ-3, щебенеочисні самохідні комплекси СЧ-100 і СЧ-601, планувальник баласту СПЗ-5.
Основними замовниками колійної техніки є залізничні організації, з якими завод успішно працює вже протягом багатьох років, поставляючи залізничникам унікальний, мобільний, на базі шасі МАЗ рейкозварювальний комплекс КСМ-005.
  Ключовий відмінною здатністю ВАТ «КЗЕСО» завжди було вміння контактувати з замовником, сумлінно виконувати всі його вимоги щодо виготовлення надійного зварювального обладнання, надання негайного кваліфікованого гарантійного та післягарантійного сервісного обслуговування, швидкому забезпеченню запасними частинами.
Ми будуємо свою політику на застосуванні сучасної техніки і технології, на тісній співпраці зі споживачами, на високій відповідальності виконуваних робіт.
Бездоганна надійність, сучасні експлуатаційні та якісні показники, багатоцільове призначення і простота управління зварювальної технікою ВАТ «КЗЕСО» - гарантія Вашого успіху.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00213993
Керівник
Владимиров Володимир Володимирович — генеральний директор
Бухгалтер
Трапезнікова Людмила Яківна
Рік заснування
1929
Кількість працівників809 чол.
Дата реєстрації30.12.1994
Дата оновлення10.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КАХОВСЬКИЙ ЗАВОД ЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ, ПРАТ» присвоєно код 00213993.

Керівником підприємства «КАХОВСЬКИЙ ЗАВОД ЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ, ПРАТ» є Владимиров Володимир Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КАХОВСЬКИЙ ЗАВОД ЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ, ПРАТ» — Херсонська обл., м. Каховка, вул. Пушкіна, 109.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КАХОВСЬКИЙ ЗАВОД ЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ, ПРАТ» офіційний сайт: https://kzeso.com/
Юридична адреса
74800, Херсонська обл., м. Каховка, вул. Пушкіна, 109
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «КАХОВСЬКИЙ ЗАВОД ЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах