БІЛКОЗИН, ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
17507, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Дружби Народів, 44
Керівник, директор
Костриця Володимир Васильович — в. о. ген. дир.

Продукція, послуги

Наша продукція: Колагенова оболонка для сосисок та сардельок, придатна до вживання, Колагенові оболонки для різних видів ковбас.

Інформація про компанію

ТОВ «Прилуцький завод – «Белкозин» – єдине підприємство на території України, що виробляє штучні колагенові оболонки для ковбасних виробів. Завод був введений в експлуатацію в 1980 році. З самого моменту заснування підприємство було оснащено імпортним обладнанням. А частина персоналу проходили навчання на Чеському підприємстві аналогічної спеціалізації, але з більшим досвідом роботи. Такий професійний підхід впродовж всієї діяльності дозволяє отримувати продукцію високої якості. На заводі застосовується безперервне удосконалення технології виробництва як складової успіху.

Асортимент продукції компанії «Белкозин»:

• Колагенова оболонка для сосисок та сардельок, придатна до вживання;
• Колагенові оболонки для різних видів ковбас.

Колагенові оболонки бувають різних видів залежно від еластичності та легкості зняття з ковбасного батону.

Для виробництва штучних колагенових оболонок використовується виключно безпечна сировина, що супроводжується відповідними сертифікатами. Дослідження якості здійснюється на різних етапах виробництва. На всю продукцію підприємства є висновки санітарно-епідеміологічної експертизи, що підтверджують безпечність для здоров’я людини.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00418604
Рік заснування
1975
Кількість працівників750 чол.
Дата реєстрації25.01.1994
Дата оновлення21.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 17:30
Вівторок:
08:30 — 17:30
Середа:
08:30 — 17:30
Четвер:
08:30 — 17:30
П'ятниця:
08:30 — 17:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІЛКОЗИН, ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД, ПАТ» присвоєно код 00418604.

Керівником підприємства «БІЛКОЗИН, ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД, ПАТ» є Костриця Володимир Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІЛКОЗИН, ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД, ПАТ» — Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Дружби Народів, 44.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БІЛКОЗИН, ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД, ПАТ» офіційний сайт: http://belkozin.ua/
Відгуки про компанію «БІЛКОЗИН, ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах