ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ

Юридична адреса
37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Індустріальна, 2

Продукція, послуги

Масло вершкове / Молоко / Сметана / Сир кисломолочний / Сирки / Морозиво / Кефір / Ряжанка / Йогурт / Функціональні продукти / Сироватка

Інформація про компанію

Торгова марка ”Гармонія” — це з’єднання відмінної якості і прийнятної ціни.

Лубенський район здавна вважається територією зі сприятливою для життєдіяльності навколишнім середовищем. Заводом освоєно і виробляються кисломолочні продукти з лікувально-профілактичними властивостями: біо-кефір і біо-лактон з додаванням природного цукрозамінника - рослини стевія. Цей продукт особливо рекомендований до вживання людям, які страждають на цукровий діабет.

Розпочато виробництво ще одного виду лікувально-профілактичного продукту — ”Біфілайф”. Єдиний продукт, який містить повний склад біфідобактерій, властивий організму людини. Він сприяє зміцненню імунітету, відновленню мікрофлори кишечника людини, порушеною під впливом несприятливих екологічних умов, тривалого застосування антибіотиків, гормональної, променевої і хіміотерапії.

”Лубенський молочний завод” є одним з провідних виробників замороженого ласощі для дорослих і малят. Серед них - добре відомі і для багатьох споживачів улюблені види морозива під назвою: ”Гармонія”, ”Каштан”, ”Лубенське”, ”Каприз”, ”Ефект”, ”Маріте”, ”Хобі”, з шоколадними краплями ”Сюрприз”, з джемами та інші.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Гармония

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00446813
Керівник
Коновалова Юлія Сергіївна — Генеральний директор
Бухгалтер
Левадна Лариса Миколаївна
Рік заснування
1944
Кількість працівників558 чол.
Дата реєстрації29.12.1995
Дата оновлення24.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 00446813.

Керівником підприємства «ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Коновалова Юлія Сергіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ» — Полтавська обл., м. Лубни, вул. Індустріальна, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ» офіційний сайт: https://garmonija.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Індустріальна, 2
Відгуки про компанію «ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах