ПІВДЕННА ДЕРЖАВНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ІНСТИТУТУ ВОДНИХ ПРОБЛЕМ І МЕЛІОРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
75600, Херсонська обл., м. Гола Пристань, вул. Червоноармійська, 71
Поштова адреса
75600, Херсонська обл., Голопристанський р-н, м. Гола Пристань, вул. Червоноармійська, 71
E-mail
Керівник, директор
Лимар Володимир Анатолійович — Директор
Бухгалтер
Майданик Тетяна Вікторівна

Продукція, послуги

Насіння овочевих і баштанних культур, розробка технологій вирощування, аналіз грунту, аналіз плодів на вміст нітратів, органічних та неорганічних сполук та ін.

Інформація про компанію

Головним напрямком роботи інституту і його мережі є створення сортів і гібридів овочевих і баштанних культур, стійких до біотичних і абіотичних факторів, скоростиглих, високопродуктивних, з поліпшеними дегустаційними і лікувально-профілактичними властивостями, придатних до тривалого зберігання без втрати смакових якостей.
    Селекціонерами нашого інституту створено понад 50 сортів баштанних культур, з яких до державного Реєстру сортів рослин України внесено 19 сортів кавунів, 7 - динь, 7 - гарбузів, 2 - кабачків і патисонів -2.
 Інститут південного овочівництва і баштанництва крім селекції, займається насінництвом, розмножуючи для потреб товаровиробників посівний матеріал створених сортів та гібридів. Нашими науковими співробітниками розроблені ефективні технології вирощування екологічно чистої, біологічно цінної овоче-баштанної продукції з профілактичними лікувальними якостями.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00497816
Рік заснування
1969
Кількість працівників100 чол.
Дата реєстрації15.05.2001
Дата оновлення27.02.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПІВДЕННА ДЕРЖАВНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ІНСТИТУТУ ВОДНИХ ПРОБЛЕМ І МЕЛІОРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» присвоєно код 00497816.

Керівником підприємства «ПІВДЕННА ДЕРЖАВНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ІНСТИТУТУ ВОДНИХ ПРОБЛЕМ І МЕЛІОРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» є Лимар Володимир Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПІВДЕННА ДЕРЖАВНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ІНСТИТУТУ ВОДНИХ ПРОБЛЕМ І МЕЛІОРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ» — Херсонська обл., м. Гола Пристань, вул. Червоноармійська, 71.
Відгуки про компанію «ПІВДЕННА ДЕРЖАВНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ІНСТИТУТУ ВОДНИХ ПРОБЛЕМ І МЕЛІОРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах