МІЖГОСПОДАРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ГРУПА ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА БУДІВНИЦТВОМ

Контакти

Юридична адреса
39100, Полтавська обл., Кременчуцький р-н, смт. Козельщина, вул. Радянська, 75
Телефони
Керівник
Мотренко Любов Зінов’ївна
Код ЄДРПОУ00723000
Дата реєстрації03.07.1997
Дата оновлення06.05.2022

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «МІЖГОСПОДАРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ГРУПА ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА БУДІВНИЦТВОМ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МІЖГОСПОДАРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ГРУПА ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА БУДІВНИЦТВОМ» присвоєно код 00723000.

Керівником підприємства «МІЖГОСПОДАРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ГРУПА ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА БУДІВНИЦТВОМ» є Мотренко Любов Зінов’ївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МІЖГОСПОДАРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ГРУПА ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА БУДІВНИЦТВОМ» — Полтавська обл., Кременчуцький р-н, смт. Козельщина, вул. Радянська, 75.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «МІЖГОСПОДАРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ГРУПА ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ЗА БУДІВНИЦТВОМ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах