УПРАВЛІНН АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ШИШАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Контакти

Юридична адреса
38000, Полтавська обл., Миргородський р-н, смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2
Керівник
Хоролець Дмитро Миколайович
Код ЄДРПОУ00732594
Дата реєстрації21.09.2000
Дата оновлення06.05.2022

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «УПРАВЛІНН АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ШИШАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УПРАВЛІНН АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ШИШАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» присвоєно код 00732594.

Керівником підприємства «УПРАВЛІНН АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ШИШАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» є Хоролець Дмитро Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УПРАВЛІНН АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ШИШАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» — Полтавська обл., Миргородський р-н, смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «УПРАВЛІНН АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ШИШАЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах