ПОЛТАВСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ РЕМОНТНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАТ

Контакти

Юридична адреса
36019, м. Полтава, вул. Бірюзова, 47б
Телефони
Бухгалтерія
Керівник
Кучак Юрій Федорович
Бухгалтер
Корнієнко Лариса Миколаївна
Кількість працівників10 чол.
Код ЄДРПОУ00909880
Дата реєстрації17.09.1998
Дата оновлення26.05.2023

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ПОЛТАВСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ РЕМОНТНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАТ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПОЛТАВСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ РЕМОНТНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАТ» присвоєно код 00909880.

Керівником підприємства «ПОЛТАВСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ РЕМОНТНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАТ» є Кучак Юрій Федорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПОЛТАВСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ РЕМОНТНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАТ» — м. Полтава, вул. Бірюзова, 47б.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ПОЛТАВСЬКЕ МІЖРАЙОННЕ РЕМОНТНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАТ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах