РАЙСІЛЬКОМУНГОСП, ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМБІНАТ ПО КОМУНАЛЬНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ

Контакти

Юридична адреса
32400, Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський р-н, м. Дунаївці, вул. Горького, 11а
Телефони
Керівник, директор
Горбачевський Василь Леонідович
Бухгалтер
Заводний Михайло Костянтинович

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00912735
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації03.04.2003
Дата оновлення27.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «РАЙСІЛЬКОМУНГОСП, ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМБІНАТ ПО КОМУНАЛЬНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РАЙСІЛЬКОМУНГОСП, ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМБІНАТ ПО КОМУНАЛЬНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ» присвоєно код 00912735.

Керівником підприємства «РАЙСІЛЬКОМУНГОСП, ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМБІНАТ ПО КОМУНАЛЬНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ» є Горбачевський Василь Леонідович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РАЙСІЛЬКОМУНГОСП, ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМБІНАТ ПО КОМУНАЛЬНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ» — Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський р-н, м. Дунаївці, вул. Горького, 11а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «РАЙСІЛЬКОМУНГОСП, ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМБІНАТ ПО КОМУНАЛЬНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах