БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ

Контакти

Юридична адреса
75143, Херсонська обл., Херсонський р-н, смт. Брилівка, вул. Радянська, 64
Керівник, директор
Цікаленко Олена Олексіївна
Бухгалтер
Незгода Леся Петрівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00956572
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації17.09.1999
Дата оновлення15.07.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» присвоєно код 00956572.

Керівником підприємства «БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» є Цікаленко Олена Олексіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» — Херсонська обл., Херсонський р-н, смт. Брилівка, вул. Радянська, 64.
Відгуки про компанію «БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах