МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ

Контакти

Юридична адреса
15600, Чернігівська обл., Корюківський р-н, м. Мена, вул. Садова, 5
Телефони
Бухгалтерія
Керівник
Синельник Григорій Олексійович
Бухгалтер
Ятченко Олена Володимирівна
Кількість працівників47 чол.
Код ЄДРПОУ00956974
Дата реєстрації19.05.1998
Дата оновлення01.06.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» присвоєно код 00956974.

Керівником підприємства «МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» є Синельник Григорій Олексійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» — Чернігівська обл., Корюківський р-н, м. Мена, вул. Садова, 5.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — в состоянии прекращения деятельности.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ХЛІБ УКРАЇНИ, ДОЧП ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах