ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Контакти

Юридична адреса
65052, м. Одеса, вул. Дідріхсона, 8
E-mail
Керівник, директор
Міюсов Михайло Валентинович

Інформація про компанію

Одеська морська академія давно і добре відома у світовому морському суспільстві. За роки існування з 1944 року наш навчальний заклад мав різні найменування: Одеське вище морехідне училище (ОВМУ), Одеське вище інженерне морське училище (ОВІМУ), Одеська державна морська академія (ОДМА), Одеська національна морська академія (ОНМА), Національний університет «Одеська морська академія» (НУ«ОМА»). Протягом всієї історії вуза забезпечувався високий професіоналізм науково-педагогічного персоналу, стандарти освіти і практичної підготовки курсантів, які відповідають міжнародним і національним вимогам. НУ «ОМА» є провідним навчальним, науковим і методичним центром, який визначає стратегію і шляхи розвитку морської освіти в Україні. Основним завданням університету є забезпечення конкурентоспроможності випускників на світовому ринку праці. НУ «ОМА» є активним членом Міжнародної асоціації морських університетів (IAMU), Чорноморської асоціації морських інститутів (BSAMI). Представники університету регулярно беруть участь у роботі асамблей, комітетів та підкомітетів Міжнародної морської організації (IMO) у складі офіційних делегацій України та Міжнародної асоціації морських університетів. У 2015 році академія брала участь у різних міжнародних дослідницьких проектах, що фінансуються Європейською Комісією: MARINE, CruiseT, TATU, QANTUS.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01127799
Дата реєстрації13.07.2005
Дата оновлення21.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» присвоєно код 01127799.

Керівником підприємства «ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» є Міюсов Михайло Валентинович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» — м. Одеса, вул. Дідріхсона, 8.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» офіційний сайт: http://www.onma.edu.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ, НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах