ЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, ПАТ

Юридична назваЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, АТ
Юридична адреса
04073, м. Київ, просп. Бандери, 23

Продукція, послуги

Продукція: Устаткування для контролю зварних з’єднань / Устаткування зварювальне для магістральних трубопроводів / Пересувні зварювальні установки і агрегати / Трубозварювальні бази / Засоби механізації / Допоміжне устаткування і агрегати / Контактно-поверхневі водонагрівачі / Стенди для правки і рихтування кузовів легкових автомобілів
Послуги: Інжиніринг по зварці / Електрозварювання металів

Інформація про компанію

Наше підприємство зарекомендувало себе як основний виробник і постачальник високоякісного зварювального та допоміжного обладнання, широко використовуваного як при будівництві та ремонті трубопроводів, так і при монтажі різних металоконструкцій в польових умовах. Важливою особливістю нашого підприємства є стабільність і традиційно хороша репутація серед основних споживачів нашої продукції - підприємств нафтогазового комплексу, що обумовлено великим досвідом виробництва і тісною співпрацею з таким світовим лідером у галузі зварювання, як Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона. Наявність досвідчених конструкторів дозволяє не тільки впроваджувати нові технології та обладнання, а й розробляти і випускати обладнання за індивідуальним замовленням, з урахуванням конкретних вимог.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01284821
Керівник
Приплавко Андрій Михайлович — генеральний директор
Бухгалтер
Майсюра Ніна Олександрівна
Рік заснування
1994
Кількість працівників43 чол.
Дата реєстрації30.06.1994
Дата оновлення27.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, АТ» присвоєно код 01284821.

Керівником підприємства «ЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, АТ» є Приплавко Андрій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, АТ» — м. Київ, просп. Бандери, 23.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, АТ
Юридична адреса
04073, м. Київ, просп. Бандери, 23
Відгуки про компанію «ЗВАРКА, КИЇВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах