МАРІУПОЛЬСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ”ЕЛЕКТРОМОНТАЖ” №415

Контакти

Юридична адреса
87549, Донецька обл., м. Маріуполь, бульвар Шевченка, 74
Телефони
Керівник
Невжицький Олександр Олександрович
Кількість працівників65 чол.
Код ЄДРПОУ01417067
Дата реєстрації20.12.2012
Дата оновлення15.03.2023

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «МАРІУПОЛЬСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ”ЕЛЕКТРОМОНТАЖ” №415» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАРІУПОЛЬСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ”ЕЛЕКТРОМОНТАЖ” №415» присвоєно код 01417067.

Керівником підприємства «МАРІУПОЛЬСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ”ЕЛЕКТРОМОНТАЖ” №415» є Невжицький Олександр Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАРІУПОЛЬСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ”ЕЛЕКТРОМОНТАЖ” №415» — Донецька обл., м. Маріуполь, бульвар Шевченка, 74.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «МАРІУПОЛЬСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ”ЕЛЕКТРОМОНТАЖ” №415» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах