ЖИТОМИРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
10008, м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 33
Телефони
Керівник, директор
Нестерчук Олена Василівна
Бухгалтер
Хромова Ольга Олексіївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01526454
Кількість працівників46 чол.
Дата реєстрації26.12.1991
Дата оновлення30.04.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЖИТОМИРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЖИТОМИРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 01526454.

Керівником підприємства «ЖИТОМИРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» є Нестерчук Олена Василівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЖИТОМИРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» — м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 33.
Відгуки про компанію «ЖИТОМИРСЬКА ГОСПРОЗРАХУНКОВА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах