ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Контакти

Юридична адреса
58009, м. Чернівці, вул. Руська, 194
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Божик Галина Анатоліївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01566376
Дата реєстрації28.04.1998
Дата оновлення10.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» присвоєно код 01566376.

Керівником підприємства «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» є Божик Галина Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ» — м. Чернівці, вул. Руська, 194.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах