ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”БОРИСПІЛЬСЬКА ОПТОВО-РОЗДРІБНА МІЖРАЙБАЗА” КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ

Контакти

Юридична адреса
08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Головатого, 83
Телефони
Керівник, директор
Середа Тамара Петрівна
Бухгалтер
Мусієнко Надія Григорівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01754327
Кількість працівників8 чол.
Дата реєстрації26.12.1991
Дата оновлення23.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”БОРИСПІЛЬСЬКА ОПТОВО-РОЗДРІБНА МІЖРАЙБАЗА” КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”БОРИСПІЛЬСЬКА ОПТОВО-РОЗДРІБНА МІЖРАЙБАЗА” КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» присвоєно код 01754327.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”БОРИСПІЛЬСЬКА ОПТОВО-РОЗДРІБНА МІЖРАЙБАЗА” КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» є Середа Тамара Петрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”БОРИСПІЛЬСЬКА ОПТОВО-РОЗДРІБНА МІЖРАЙБАЗА” КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ» — Київська обл., м. Бориспіль, вул. Головатого, 83.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ”БОРИСПІЛЬСЬКА ОПТОВО-РОЗДРІБНА МІЖРАЙБАЗА” КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах