ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМ. Д. І. ЯВОРНИЦЬКОГО, ДП

Контакти

Юридична адреса
49057, м. Дніпро, просп. Яворницького, 18
Фактична адреса
49027, м. Дніпро, пр. Д. Яворницького 18
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Пісчанська Юлія Вікторівна — директор

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02215992
Рік заснування
1849
Кількість працівників137 чол.
Дата реєстрації28.12.2001
Дата оновлення10.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМ. Д. І. ЯВОРНИЦЬКОГО, ДП» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ ”ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ Д. І. ЯВОРНИЦЬКОГО” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» присвоєно код 02215992.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ ”ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ Д. І. ЯВОРНИЦЬКОГО” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» є Пісчанська Юлія Вікторівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ ”ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ Д. І. ЯВОРНИЦЬКОГО” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» — м. Дніпро, просп. Яворницького, 18.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМ. Д. І. ЯВОРНИЦЬКОГО, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах