КРЕМІНЬ, РЕДАКЦІЯ МІСЬКОЇ ГАЗЕТИ, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
39600, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Першотравнева, 3
Телефони
Керівник, директор
Оленіч Ольга Микитівна
Бухгалтер
Оленіч Ольга Микитівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02474802
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації04.04.1995
Дата оновлення27.05.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КРЕМІНЬ, РЕДАКЦІЯ МІСЬКОЇ ГАЗЕТИ, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КРЕМІНЬ, РЕДАКЦІЯ МІСЬКОЇ ГАЗЕТИ, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 02474802.

Керівником підприємства «КРЕМІНЬ, РЕДАКЦІЯ МІСЬКОЇ ГАЗЕТИ, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Оленіч Ольга Микитівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КРЕМІНЬ, РЕДАКЦІЯ МІСЬКОЇ ГАЗЕТИ, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Першотравнева, 3.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КРЕМІНЬ, РЕДАКЦІЯ МІСЬКОЇ ГАЗЕТИ, КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах