ВОЛИНСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ І СЕРТИФИКАЦІЇ, ДП

Контакти

Юридична адреса
43000, м. Луцьк, вул. Світла, 4
Керівник, директор
Шиба Богдан Павлович — генеральний директор
Бухгалтер
Стасюк Вікторія Вікторівна

Продукція, послуги

Послуги: Стандартизація та управління якістю / Сертифікація / Випробування

Інформація про компанію

Державне підприємство „Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації” – територіальний орган Держспоживстандарту України, який виконує державні функції у сфері стандартизації, метрології, сертифікації і державного нагляду за дотриманням стандартів, норм та правил, забезпеченням єдності та достовірності вимірювань. Основна мета нашої діяльності – створення в регіоні умов для забезпечення якості та безпечності вітчизняних товарів та послуг, підвищення їх конкурентоспроможності. Це багатофункціональне, сучасне підприємство, що об’єднує колектив професіоналів, які довели свою компетентність, об’єктивність, відповідальність при здійсненні державної реєстрації технічних умов на продукцію і змін до них, державного нагляду за додержанням стандартів та якістю продукції, метрологічної діяльності, робіт по сертифікації продукції і послуг, систем управління якістю та підтвердження оцінки відповідності.

Маркетингова інформація

Стандарти якостіУкрСЕПРО, ISO 90001:2000, ДСТУ ISO / IEC 17025

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02568058
Рік заснування
1944
Кількість працівників96 чол.
Дата реєстрації16.10.1992
Дата оновлення27.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВОЛИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ, ДП» присвоєно код 02568058.

Керівником підприємства «ВОЛИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ, ДП» є Шиба Богдан Павлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВОЛИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ, ДП» — м. Луцьк, вул. Світла, 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВОЛИНСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ, ДП» офіційний сайт: http://volynstandart.com.ua/
Відгуки про компанію «ВОЛИНСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ І СЕРТИФИКАЦІЇ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах