ПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛОР

Юридична назваПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Адреса
79008, м. Львів, вул. Винниченка, 16
Телефони

Продукція, послуги

Пропонуємо скористатись наступними послугами:
- стоянка автомобілів;
- надання автотранспортних послуг мікроавтобусом (8-місний мікроавтобус);
- послуги лікаря по передрейсовому медогляду водіїв: за підсумками огляду водій допускається або не допускається до роботи, допуск буде значитися в його маршрутному листі.

Інформація про компанію

Пересуватись по місту на власній машині - це доволі зручно, але часто з’являється проблема з паркуванням у центрі Львова. Саме тому безпрограшним варіантом буде скористатись стоянкою для автомобілів у центрі міста КП ЛОР ”Підприємство автотранспортного обслуговування”.

У нас ви зможете без проблем припаркувати свій автомобіль, не витрачаючи дорогоцінний час на пошуки паркомісць.

Також, наше підприємство забезпечує потреби Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, громадян, підприємств і організацій автомобільними перевезеннями. Ми надаємо автотранспортні послуги 8-місним комфортабельним мікроавтобусом.

Для безпечного керування транспортними засобами ви можете скористатись послугами лікаря по передрейсовому медогляду, який буде проведено у зручний для Вас час, дату та на високому рівні.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

парковка в центрі львова, автостоянка центр, автостоянки у львові, стоянка автомобілів на винниченка, паркування львів вихідні, оренда мікроавтобуса ціни, замовити мікроавтобус недорого, парковки в центрі львова, оплата за паркування львів, паркувальне місце в центрі, оренда паркомісця, паркомісце львів, передрейсові медичні огляди водіїв, передрейсовий медичний огляд водія, де можна припаркуватись в центрі львова, зони паркування львів

Про компанію

Код ЄДРПОУ04013927
Керівник
Цьвок Роман Іванович — директор
Дата реєстрації18.11.1993
Дата оновлення15.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» присвоєно код 04013927.

Керівником підприємства «ПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» є Цьвок Роман Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» — м. Львів, вул. Винниченка, 16.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Адреса
79008, м. Львів, вул. Винниченка, 16
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ПІДПРИЄМСТВО АВТОТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, КП ЛОР». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах