СУМИГАЗМАШ, ПРИВАТНЕ АТ ВИРОБНИЧО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ

Фактична адреса
40035, м. Суми, вул. Промислова, 2
Юридична адреса
40030, м. Суми, пл. Незалежності, 15
Поштова адреса
40030, м. Суми, А/с 97
Телефони

Продукція, послуги

Сосуди i апарати, що працюють пiд тиском / Засоби вимiрювання i комерцiйного облiку витрат газу
Послуги: Виробництво газо-технiчного обладнання / Виробництво компресорного обладнання / Виробництво ємкiсного обладнання / Розробка технiчної документацiї / Монтажнi та пусконалагоджувальнi роботи / Зберiгання та переробка вантажiв / Оптова торгiвля / Переобладнання автомобiлiв на газомоторне паливо

Інформація про компанію

Виробничо-енергетична компанія ”Сумигазмаш” є розроблювачем і виробником технологій і устаткування, що дозволяє масово використовувати енергію альтернативних видів палива, а саме природних і побіжного нафтового газів.
Усім відомо, що на сьогоднішній день проблема метанового заправлення дуже актуальна. Необхідність у цьому виді палива росте з кожним днем. І вирівняти ситуацію можна і навіть потрібно. Застосування автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС) комерційного, гаражного типу або в складі многотопливных АЗС розсовує рамки поняття заправлення. Продаж стиснутого метану забезпечує прибутковий бізнес, стає основним або додатковим джерелом доходу. Варто помітити, що комерційні газозаправочные станції займають саме ту нішу ринку, що конкурує на рівних з іншими видами палива і здатна приносити великі прибутки.
Поиск дешевых, экологически чистых источников энергии привел в большинстве развитых стран к замене жидкого моторного топлива нефтяного происхождения сжатым природным газом (метаном). Немалую роль в этом сыграли налоговые и другие финансовые стимулы.

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001:2000
Країни експортуРоссия, Болгария, Узбекистан, Таджикистан, Германия, Молдова

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ04542778
Керівник
Садиков Василь Васильович — генеральний директор
Рік заснування
1970
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації27.12.2000
Дата оновлення29.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
07:30 — 16:30
Вівторок:
07:30 — 16:30
Середа:
07:30 — 16:30
Четвер:
07:30 — 16:30
П'ятниця:
07:30 — 16:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СУМИГАЗМАШ, ПРИВАТНЕ АТ ВИРОБНИЧО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» присвоєно код 04542778.

Керівником підприємства «СУМИГАЗМАШ, ПРИВАТНЕ АТ ВИРОБНИЧО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» є Садиков Василь Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СУМИГАЗМАШ, ПРИВАТНЕ АТ ВИРОБНИЧО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» — м. Суми, пл. Незалежності, 15.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СУМИГАЗМАШ, ПРИВАТНЕ АТ ВИРОБНИЧО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» офіційний сайт: https://www.sumygazmash.com/
Фактична адреса
40035, м. Суми, вул. Промислова, 2
Юридична адреса
40030, м. Суми, пл. Незалежності, 15
Поштова адреса
40030, м. Суми, А/с 97
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «СУМИГАЗМАШ, ПРИВАТНЕ АТ ВИРОБНИЧО-ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах