ПРЯМИЙ КАНАЛ

Юридична назваПРЯМИЙ, ТЕЛЕКАНАЛ, ТОВ
Фактична адреса
01601, м. Київ, вул. Мечнікова, 2А, БЦ «Парус», пов. 24
Юридична адреса
02000, м. Київ, вул. Мечникова, 2а
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ПРЯМИЙ КАНАЛ Прямий канал надає онлайн трансляції новин України та Світу.
Дивитись Прямий канал онлайн можна в мережі YouTube.

Після приходу на канал нової команди, на чолі з продюсером Олексієм Семеновим, було оголошено про створення нового телеканалу під ім’ям «Прямий».

Основний формат мовлення - інфотеймент, а значить глядач зможе знайти для себе на каналі, як розважальний, так і інформаційно-аналітичний контент. У спадок від «Тонісу», даний канал отримав загальнонаціональну сітку мовлення і володіє правами на трансляцію на всій території України, як в цифровому, так і в форматах DVB-2, через супутниковий сигнал (Amos 2), а також присутній в більшості кабельних і IPTV мереж.

Згідно реєстрації, власником каналу є Володимир Макеєнко. Основним своїм завданням він вважає створення нових робочих місць, а також захист незалежності через медіа.

Інформація про компанію

Творці Прямого роблять акцент на якісну подачу інформації, надаючи майданчик для всіх точок зору. Семенов заявив, що будує український CNN і BBC. Віщає канал з самого центру Києва, зі студії на 24-му поверсі бізнес-центру «Парус».

Головними особами телеканалу, без сумніву, є Євген Кисельов і Матвій Ганапольський, які перейшли на «Тоніс» разом з Олексієм Семеновим з каналу «NewsOne». Але крім них, серед журналістів, можна побачити багато знайомих облич - це і екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, і Кароліна Ашіон з «2 + 2», і Сергій Дойко з телеканалу «Київ», а ще політолог Пітер Залман, Олександр Лірчук, Сніжана Єгорова, Ілля Ноябрьов, Анатолій Анатоліч, Світлана Орловська та багато інших.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ04948693
Керівник
Сташевський Володимир Віталійович
Бухгалтер
Ніколаєнко Інна Вікторівна
Рік заснування
1989
Кількість працівників206 чол.
Дата реєстрації12.05.1992
Дата оновлення04.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 20:00
Вівторок:
08:00 — 20:00
Середа:
08:00 — 20:00
Четвер:
08:00 — 20:00
П'ятниця:
08:00 — 20:00
Субота:
08:00 — 20:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРЯМИЙ, ТЕЛЕКАНАЛ, ТОВ» присвоєно код 04948693.

Керівником підприємства «ПРЯМИЙ, ТЕЛЕКАНАЛ, ТОВ» є Сташевський Володимир Віталійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРЯМИЙ, ТЕЛЕКАНАЛ, ТОВ» — м. Київ, вул. Мечникова, 2а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРЯМИЙ, ТЕЛЕКАНАЛ, ТОВ» офіційний сайт: https://prm.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваПРЯМИЙ, ТЕЛЕКАНАЛ, ТОВ
Фактична адреса
01601, м. Київ, вул. Мечнікова, 2А, БЦ «Парус», пов. 24
Юридична адреса
02000, м. Київ, вул. Мечникова, 2а
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «ПРЯМИЙ КАНАЛ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах