КИЇВСЬКА ОПЕРА

Юридична назваКИЇВСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ОПЕРИ І БАЛЕТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА, ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
Юридична адреса
04070, м. Київ, вул. Межигірська, 2

Продукція, послуги

Фото — КИЇВСЬКА ОПЕРА У репертуарі театру:
- опера;
- балет;
- вистави;
- мюзикли;
- концерти;
- музичні казки;
- вокально-симфонічні програми.

У складі колективу;
- оперна та балетна трупи;
- симфонічний оркестр;
- хор.

Інформація про компанію

Київська опера (Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва) знаходиться в одній із унікальних палацових споруд, що входять до ансамблю старовинного Подолу.

Основна місія театру - розвиток якісного та сучасного мистецько-театрального простору для задоволення культурних потреб цільових аудиторій.

Візія - розширення спектра постановок опер, балетів, мюзиклів задля охоплення ширшої аудиторії. Збільшення відсоткової частки молодіжної аудиторії (18-25 років) шляхом створення простору для реалізації сучасних творчих проєктів, зростання якісних онлайн-комунікацій, впровадження інновацій у постановки театру. Створення активної мистецької інфраструктури.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05492734
Керівник
Качанов Петро Федорович — директор
Дата реєстрації31.01.2006
Дата оновлення18.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КИЇВСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ОПЕРИ І БАЛЕТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА, ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» присвоєно код 05492734.

Керівником підприємства «КИЇВСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ОПЕРИ І БАЛЕТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА, ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» є Качанов Петро Федорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КИЇВСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ОПЕРИ І БАЛЕТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА, ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» — м. Київ, вул. Межигірська, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КИЇВСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ОПЕРИ І БАЛЕТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА, ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» офіційний сайт: https://kyivoperatheatre.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваКИЇВСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ОПЕРИ І БАЛЕТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА, ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
Юридична адреса
04070, м. Київ, вул. Межигірська, 2
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «КИЇВСЬКА ОПЕРА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах