ЧОРНОМОРСЬКА ІГРАШКА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
65098, м. Одеса, вул. Стовпова, 17
E-mail
Керівник, директор
Зеленяк Василь Васильович

Продукція, послуги

Металлолитография і лакування жерсті, Полімерна продукція (поліетиленові пакети майка, банан, плівка термозбіжна, лиття під тиском)

Інформація про компанію

Чорноморська іграшка - українська компанія яка займається виробництвом різної продукції для будинку, виробництва і громадських місць.

Компанія виробляє:

• Бляшані банки.
• Поліетиленові пакети.
• Серветки.
• Туалетний папір.

Використовуючи сучасні барвники і різні технологічні добавки, кінцевий продукт виробництва набуває потрібних параметрів і якостей, необхідних замовнику, а як результат і споживачеві.

Висока якість нашої продукції підтверджується щоденним контролем випробувальної лабораторії підприємства, оснащеної спеціальним, кваліфікованим обладнанням.

Основа успіху нашого підприємства - злагоджена доброзичлива обстановка в колективі, цілеспрямованість і активність співробітників і працівників підприємства, що сприяє швидкому досягненню поставлених цілей і завдань, основним з яких є розвиток взаємовигідних партнерських відносин з постачальниками і покупцями.

Основоположні принципи роботи нашого підприємства - комплексний підхід до виконання замовлень, максимальне задоволення вимог і потреб клієнтів, постійне вдосконалення і професійне зростання.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05502858
Кількість працівників129 чол.
Дата реєстрації12.06.1997
Дата оновлення10.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЧОРНОМОРСЬКА ІГРАШКА, ТОВ» присвоєно код 05502858.

Керівником підприємства «ЧОРНОМОРСЬКА ІГРАШКА, ТОВ» є Зеленяк Василь Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЧОРНОМОРСЬКА ІГРАШКА, ТОВ» — м. Одеса, вул. Стовпова, 17.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЧОРНОМОРСЬКА ІГРАШКА, ТОВ» офіційний сайт: http://www.igrushka.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЧОРНОМОРСЬКА ІГРАШКА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах